Malatya Emniyetinin Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak Malatya halkımızın huzur ve güvenliği...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak Malatya halkımızın huzur ve güvenliği kamu düzenin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele amacıyla, TEM Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz tarafından 01-31 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda;

TEM VE KOM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

FETÖ/PDY Terör Örgütü ile Mücadelede;

 

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında (41) şahıs gözaltına alınmış; adli makamlara sevk edilen (10) şahıs Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmış, (1) şahıs tutuklanmıştır. (30) şahıs ifadesinin akabinde şubeden serbest bırakılmıştır.

Ayrıca dış illerden gelen savcılık talimatları ile (8) kişi gözaltına alınmış bunlardan (5) şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş olup, gözaltına alınan (3) şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmış, (3) şahsında yakalanması mümkün olmamıştır.

PKK/KCK Terör Örgütü ile Mücadelede;

 

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan (1) kişi sevk edildiği adli makamlarca Adli kontrol hükümlerince serbest bırakılmıştır. 

 

Kaçakçılık ve Mali Suçlara Yönelik Yapılan Çalışmalarda;

 15 olay meydana gelmiş, 21 şahıs gözaltına alınmış ve ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştır. Bu olaylarda ele geçirilen malzeme;

* 46.000 Adet Makaron

            * 760   Adet Tütün Doldurulmuş Makaron

            * 24     Kg Tütün

            * 9.810 Deste Sigara Sarma Kağıdı

            * 179   Şişe Sahte İçki

            * 330   Litre Sahte İçki

            * 2       Adet Cep Telefonu

            * 174   Kg Nargile Kömürü

            * 23     Adet Metal Obje ve Sikke

            * 1       Adet Dijital Metal Arama Dedektörü

            * 509   Adet Muhtelif Emtia

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN