Malatya Eğitim Vakfı'ndan Şehit ve Gazi Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Naim Kaysısı, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Kaysısı, Bizler her zaman Şehit Gazi Ailelerinin yanın da olduk ve bundan sonrada yanlarında olacağız dedi.

Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Naim Kaysısı, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret ettiğinde dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.  Şube Başkanı ve yönetim olarak çok önemli çalışmalar yapıyorlar. Kendilerini ve yine yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ediyorum dedi. Başkan Kaysısı, Bizler vakıf olarak her zaman Başkan Mustafa Bey ve yönetim kurulu arkadaşlarının yanında olacaklarını dile getirdi. Bizler hep birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz dedi.  Bizler Vakıf olarak her zaman yanlarında olacağımızı burada belirtmek isteriz. Bizleri burada misafir eden başta şube başkanı Mustafa Bey ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Bugün derneğimizi ziyaret eden Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Naim Kaysısı ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Gözükara, Malatya Eğitim Vakfı, Şehit ve Gazi Ailelerinin çocuklarına burs veriyorlar ve Allah kendilerinden razı olsun.

Başkan Gözükara, Malatya Eğitim Vakfının çalışmalarını takdir ediyorum. Her zaman bizlerin yanında olmuştur. Derneğimize gereken desteklerini esirgememiştir ve her zaman yanımızda olup ve çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmamıştır. Allah kendilerinden razı olsun.  Sayın Başkan, Vakıf olarak şehit ve gazi çocuklarına eğitimde yapmış oldukları katkı ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Şehit ve gazi çocuklarını hiçbir zaman yalnız bırakmamışlardır ve her zaman yanlarında olmuşlardır. Gözükara, Bu vesileyle bizlerden desteklerini esirgemeyen baştan Sayın Naim Kaysısı’ya yönetim kuruluna şahsım ve Malatya Şehit Gazi Aileleri adına çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında da üstün başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN