Malatya'dan Asayiş Haberleri

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda; 

- Dabakhane Mahallesinde müşteki şahıs; bir iş yerine telefonu bıraktığını daha sonrasında telefonunu göremediğini beyan etmiş, 8 saatlik kamera kayıtları incelenmiş şahsın fotoğrafları sosyal medyadan taratılmış Y. Y. ismi ile eşleşmiş, ekip sistemi üzerinden bahse konu şahıs aratıldığında şahsın M. Y. Y. olduğu tespit edilerek faili meçhul olay aydınlatılmış şahıs tarafımızdan yakalanarak gerekli tahkikata başlanmıştır.

- Akpınar mahallesinde bir araç içerisindeki şahıstan 1 adet ruhsatsız silah ve 5 adet fişek alınmış gerekli işlemler yapılmak üzere tahkikata başlanmıştır.

- 02.10.2021 günü Akpınar Mahallesi Cezmi Karatay Caddesinde çıkan kavgada bir şahsın hayatını kaybetmesi ile ilgili firari şüpheli gizlendiği yerde yakalanmış, şahıs olayı kendisinin gerçekleştirdiğini kabul etmiş ve olayda kullandığı bıçak ele geçilirmiş şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.​Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN