Malatya'dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

1 adet tüfek, 4 adet Kurusıkı Tabanca, 70 gr metamfetamin ve 32 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

İstasyon Caddesinde taraflar araç kiralama konusundan dolayı husumetli oldukları, işyeri içerisinde kavga ettikleri ve olayda pompalı tüfek kullandıkları iş yeri içerisinde 1 adet kartuş tıpası mevcut ve iş yeri içerisinde iş yerinin taban kısmada saçmalardan kaynak yaklaşık 10 cm ızrar mevcut. Kavgadan dolayı H. A. isimli şahsın burun ve yüzünün belli kısmında darp yarası mevcut Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şahıslar 2 adet tüfekle yakalanmış, Konuyla ilgili adli tahkikata başlanmıştır.

MAŞTİ içerisinde meydana gelen Faili Meçhul Elektrikli Motosiklet hırsızlığı ile ilgili; yapılan çalışmada güvenlik kamera görüntülerinden 3 şüpheli şahsın elektrikli bisikleti sürükleyerek olay yerinden ayrıldığı tespit edilmiş. Şahıslar elektrikli motosiklet ile birlikte yakalanmış, elektrikli motosiklet müşteki şahsa teslim edilmiş olup, 3 şüpheli şahıs ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

Cezmi Kartay Caddesinde meydana gelen Faili Meçhul işyerinden hırsızlık (5.000 TL) olayı ile ilgili olarak; ekiplerimizce yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs tespit edilmiş ve yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

Taştepe Mahallesinde ikamette meydana gelen Faili Meçhul telefon hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahıs tespit edilmiş. Şahıs çalmış olduğu Cep Telefonu ile birlikte yakalanmış. Konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

İstasyon Kavşağında Ü. D. isimli şahsın kullandığı ve plakasız olduğu görülen Motosikletin  TRAFİKTEN MEN olduğu anlaşılması  üzerine Yediemin Otoparkına çektirilmiştir. Şahsa yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanmak, plakaları üzerinde bulundurmamak, muayene ve sigorta süresini geciktirmekten toplamda 4.405₺ cezai işlem uygulanmış ayrıca şahsin yapılan GBT sorgusunda yoklama kaçağı olduğu anlaşılmış idari yaptırım tutanağı düzenlenmiştir.

İnönü Caddesinde durdurulan plakasız motosikletin yapılan kontrollerde aracın tescilsiz ve sürücüsü S. G. isimli şahsın ehliyetsiz olduğu anlaşılmış trafik yönünden toplamda 6.879 TL para cezası uygulanmış, ayrıca otoparka çekilmiştir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN