Malatya'dan Asayiş Haberi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan ekiplerin başarılı çalışmaları devam ediyor.
 20.06.2024 günü saat 20.15 sıralarında Battalgazi İlçemiz Bulgurlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda,
Düğün eğlencisi esnasında aralarında önceden husumet bulunan şahıslar arasında çıkan silahlı kavga da A.K. ve oğlu  A.K. isimli şahıslar yaralanmış, Şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.
Yaralı A.K. ve oğlu A.K.  isimli şahısların hayati tehlikeleri mevcut olup gelişmelerden bilahare bilgi verilecektir.


ASAYİŞ HABERİ...
Olayda yaralanan Abdullah KAZICI(1971 doğumlu) isimli şahıs hayatını kaybetmiştir.
Olayın faili olan R.K. isimli şahıs yakalanmış, olayda kullandığı suç aleti olan tabanca ELE GEÇİRİLMİŞTİR.

Şüpheli R.K. isimli şahıs Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alınmıştır.

SİLAHLI SALDIRI OLAYI...
20.06.2024.günü Battalgazi İlçemiz Bulgurlu Mahallesi'nde meydana gelen 'Ateşli Silahla Kasten Öldürme' olayı ile ilgili olarak; Olayda Şüpheli konumunda bulunan R.K. , A.K. , M.K. ve M.K. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Çıkarıldıkları adli makamlarca A.K. , M.K. ve M.K. İsimli şahıslar Adli Kontrol Şartı ve Yurtdışı Çıkış yasağı ile serbest bırakılmış, olayın faili olan R.K. isimli şahıs suç aletleri ile birlikte yakalanarak TUTUKLANMIŞTIR. MALATYAMIZIN VAR OLAN HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ KORUNMASI İÇİN HER ALANDA MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR.

TRAFİK OLAYI...
21.06.2024 günü saat 21.45 sıralarında Boran Mahallesi Kırkgöz Caddesini üzerinde M.B.Ü isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 BU 400 plaka sayılı aracı ile Veysel DAĞ isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AFU 457 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

 Kaza sonucunda yaralanan sürücü Veysel DAĞ(1997 doğumlu) kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi hayatını kaybetmiştir.

TRAFİK KAZASI..
22.06.2024 günü saat 15.00 sıralarında Malatya-Elazığ yolu Kapıkaya Mevkisinde C.M. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 34 AJ 1244 plaka sayılı aracı ile Malatya İstikametine seyir halindeyken aracının lastiğinin patlaması üzerine direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.
 Kaza sonucunda sürücü C.M. ve Yolcular İ.Y. , A.K.  ve E.K. isimli şahıslar hayati tehlikesi bulunmacak seviyede yaralanmıştır.

 TRAFİK KAZASI..
22.06.2024 günü saat 13.20 sıralarında Kaynarca Mahallesi Hatunsuyu Caddesi üzerinde A.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 07 HKD 59 plaka sayılı aracı seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yatması sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.
 Kaza sonucunda sürücü A.A ve Yolcu F.A. isimli şahıslar hayati tehlikesi bulunacak seviyede yaralanmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN