Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Üst Düzeyde Değişlikler Yapıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter ve bir çok üst yönetici görevden alındı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken görev değişiklikleri yaşanırken, Genel Sekreter Murat Altundağ’ın görevden alınmasıyla birlikte, birçok kritik pozisyonda yeni isimler atandığı gelen bilgiler dahilinde.

 Basın Daire Başkanı Deniz Demir’in yerine Kadir Çelik atandı. Çelik’in, belediyenin medya ve iletişim faaliyetlerinde yeni bir dönem başlatması bekleniyor.

Genel Sekreter Yardımcıları, Nurhan Demir’in yerine İmar Müdürü Seyithan Tekin getirildi. Tekin’in, belediyenin imar ve şehir planlama çalışmalarında etkin bir rol oynaması hedefleniyor.

Salih Uzun’un yerine Zabıta Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu atandı. Katipoğlu’nun özellikle zabıta hizmetleri ve kamu düzeni konularında önemli adımlar atması bekleniyor.

 

Bu değişiklikler, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde yeni bir dönemin habercisi olarak yorumlanıyor. Belediye yetkilileri, yapılan atamaların kentin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin cevap verebilmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’in görevden alınabilme olasılığı yüksek görünüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğüne Ertan Mümc'unu ismi geçiyor.

Malatya halkı, bu yeni yönetim kadrosunun şehre nasıl bir katkı sağlayacağını merakla beklerken, gözler yeni atanan isimlerin performansına çevrilmiş durumda.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN