Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Sular Durulmuyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yerel seçimlerin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi gündemden düşmüyor. İktidar ortağı MHP'ye yakınlığıyla bilinen Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Doğan'ın görevinden alındığı iddia edildi, neden ve niçin. Yıllardır Büyükşehir Belediyesinden dürüst bir şekilde işini en iyi yapan Hüseyin Doğan neden görevinden alındı diye vatandaşlar arasında konuşmaya başladı.

Türk Yerel Hizmet Sen Malatya Şube Başkanlığı görevini yürüten Doğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında görev yapıyordu. Edindiğimiz bilgilere göre Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında görevli memur Hüseyin Doğan'ın buradaki görevinden alındığı iddia edildi. Doğan’ın Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'na gönderildiği gelen iddialar arasında. 

İktidarın en büyük ortağı konumundaki MHP'ye bağlı bir Sendikanın Malatya Şube Başkanının görevden alınması iddiaları şok etkisi yarattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde iddia edilen bu sürgün olayının siyasi kulislerde geniş yankı bulduğu iddia ediliyor. Bu ibdalar karşısında kim ve kimler cevap verecektir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN