Malatya Asayişi Göz Açtırmıyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipler Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

1 adet Pompalı tüfek, 1 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 5 adet fişek ele geçirilmiştir.

 

1-OLAY, 10.06.2021 günü Kırçuval Mahallesinde Müşteki S.Ç. ye ait cep telefonu hırsızlığı

2-OLAY: 17.06.2021 günü Kırçuval Mahallesinde Müşteki F.B. ye ait cep telefonu hırsızlığı

3-OLAY: 17.06.2021 günü Kırçuval Mahallesinde Müşteki S.A. ye ait cep telefonu hırsızlığı

Belirtilen gün ve tarihlerde meydana gelen Faili Meçhul 3 olayda da şüpheli şahıs işyerlerine girerek müştekileri oyalamak suretiyle telefonları alıp uzaklaşır. Konu ile ilgili olay yerlerinde ekiplerimizce yapılan güvenlik kameraları çalışmaları neticesinde şüpheli şahsın M. B. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş. Şüpheli şahıs yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

Dabakhane Mahallesinde faaliyet gösteren kıraathanede kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 200 TL muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

OLAY 1 01.07.2021 günü Dabakhane Mahallesinde bir iş merkezinde şüpheli G.S. Müşteki B.B.P’nin cep telefonu ve 330 TL parasını zorla alması olayı,

OLAY 2 08.06.2021 günü Saray Mahallesinde bir Apart otel’de şüpheli G.S.’nin müşteki A. Y. ait cep telefonunu ve müşteki D.K.’ye ait 2 çift ayakkabı, 200 TL ve 1 adet kolyesinin zorla alınması olayı,Yapılan çalışmalar sonucu yukarıda bahsi geçen 2 gasp olayının faili G.S. yakalanmış üzerinden 4 adet fişek ve 4,06 narkotik madde ele geçirilmiş, ayrıca şahsın yakalandığı esnada yanında bulunan A. K. isimli şahsın 1. Sulh Ceza Mahkemesince Silahlı Yağma Suçundan aranma kaydı olduğu anlaşılmış tahkikata başlanmıştır. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN