Malatya'dan Asayiş Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri tarafından başarılı bir çalışmayla uyuşturuculara göz açtırmıyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri tarafından başarılı bir çalışmayla uyuşturuculara göz açtırmıyor. 04/09/2020 Tarihinde Müşteki ile şüpheli şahıs arasında uyuşturucu nedeniyle yaşanan kavga sonucunda, Şüpheli şahıs Müştekiye silahla ateş etmek suretiyle karın bölgesinden yaralanması sonucu meydana gelen ateşli silahla yaralama olayı ile ilgili olarak;

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi olaydan kısa süre sonra yakalanmış, olayda kullanılan 1 adet 7.65 mm ve 1 adet 9 mm çapında tabanca, 1 adet şarjör bu şarjöre basılı 4 adet kurusıkı fişek olay bölgesinde yapılan aramalarda boya kutusunun içinde gizlenmiş vaziyette bulunmuştur.

Ateşli Silahla Yaralama olayı ile ilgili (2) şüpheli gözaltına alınmış Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen H.G isimli şüpheli hakkında Adli Kontrol Tedbirine hükmedilmiş, M. Ş. İsimli şüpheli çıkarıldığı Mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine sevk edilmiştir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN