Kurum Müdürlerinden Akçadağder'e Ziyaret

Malatya’mızın Önde Gelen Resmi Kuruluşların Daire Müdürlerinden, Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanli, DDY Taşıma Bölge Müdürü Abdulkadir Taş, TUİK Bölge Müdürü Ali Tüfenkçi, Tarım il Müdürü Osman Akar,  PTT Başmüdürü Serdal Sarıtepe,  Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Kurter, Şeker Fabrikası Müdür yardımcısı İlker Tosik, DDY Taşıma Müdürü Uğur Turgul, Valilik SYDV Müdürü Çınar Aydoğmuş ve Devleti Aliye Şube Başkanı Mikail Koç, Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar’a ziyarette bulundular.

 

Malatya’mızın Önemli Kurum Müdürleri, Akçadağder genel merkezini ziyaret ederek dernek çalışmalarında başarılar dilediler. Dernek müdürleri ziyarette şöyle dediler. Malatya’mızın önde gelen büyük STK’ları olan Akçsadağder derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve çalışmalarını destekliyoruz dediler. Bizleri burada misafir eden Akçadağder genel başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz dedi.

 

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar, bugün derneğimizi ziyarete gelen Malatya’mızın çok kıymetli daire müdürleri ve misafirlerimize bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Murat Maskar, Malatya’mızın çok kıymetli müdürlerinin Malatya’mıza yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve başarıların devamını diliyorum dedi.

 

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar, Genel merkezimizi ziyarete gelen çok kıymetli müdürlerimizden, Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanli, DDY Taşıma Bölge Müdürü Abdulkadir Taş, TUİK Bölge Müdürü Ali Tüfenkçi, Tarım il Müdürü Osman Akar,  PTT Başmüdürü Serdal Sarıtepe,  Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Kurter, Şeker Müdür yardımcısı İlker Tosik, DDY Taşıma Müdürü Uğur Turgul, Valilik SYDV Müdürü Çınar Aydoğmuş ve Devleti Aliye Şube Başkanı Mikail Koç’a bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Bakmadan Geçme