Keşke, Projesiyle İkiz Kardeşlere Sürpriz Hediye

Diyar ile Devran adlı ikiz kardeşler, 'KEŞKE' projesine katılarak isteklerini Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne ilettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Eşi Esra Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesinin “KEŞKE” projesiyle ikiz kardeşlere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, talep formuna yazılan “papağan, uzaktan kumandalı helikopter ve tablet bilgisayar” isteklerini takdim etti.

Yeşilyurt Belediyesi sınırlarındaki Yakınca Mahallesinde ikamet eden, geçtiğimiz aylarda annelerini kaybeden Diyar ile Devran adlı ikiz kardeşler, “KEŞKE” projesine katılarak isteklerini Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne ilettiler.

İKİZ KARDEŞLERE PAPAĞAN VE DİĞER HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ

İkiz kardeşlerin doldurdukları talep formunda uzaktan kumandalı helikopter ve tablet bilgisayarın dışında papağanda yer aldı. İkiz kardeşlerin isteklerinden haberdar edilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, çocukların tüm isteklerinin yerine getirilmesi talimatını verdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat’ın daveti üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Eşi Esra Tüfenkci, ikiz kardeşlere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Esra Tüfenkci ve Yasemin Polat talep formuna yazılan hediyelerin dışında Yeşilyurt Belediyesi tarafından hazırlanan özel hediye setini de çocuklara takdim etti.

POLAT, “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HERŞEYE DEĞER”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat, ziyaret sırasında kendilerini yalnız bırakmayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci’ye teşekkür etti.

“KEŞKE” projesinin anlamlı ve özel olduğunu ifade eden Yasemin Polat, “Belediyemiz “KEŞKE” projesiyle çocuklarımızın isteklerini yerine getiriyor. Bizlerde ziyaretlerle bu talepler yerine getirilirken eşlik ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda annelerini kaybeden ikiz yavrularımızda bu projeye katılarak hayallerini, isteklerini iletmişler. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci ile birlikte iki çocuğumuzu ziyaret ettik. Talep formuna yazılan papağan, uzaktan kumandalı helikopter ve tablet bilgisayarın dışında Yeşilyurt Belediye tarafından hazırlanan özel hediye setini çocuklarımıza teslim ettik. İkiz yavrularımızın yaşadıkları mutluluk, yüzlerindeki tebessüm her şeye değer. Rabbim bütün çocuklarımıza sağlıklı ve huzurlu ömürler nasip etsin” diye konuştu.

Hayalini kurdukları isteklerine ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Diyar ile Devran adlı ikiz kardeşler ise, Esra Tüfenkci ile Yasemin Polat’a sarılarak teşekkür ettiler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın üzerinde özenle durduğu “KEŞKE” projesi kapsamında bugüne kadar 600’ye yakın yetim ve öksüz çocuğun hayalleri gerçeğe dönüştü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN