Kerimoğlu, Malatya'mızın Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışacağız

Malatya'mızın Daha Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’mızın Daha Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Basın Danışmanı Av. Fatih Kerimoğlu 2020 Yılının Son Gününde Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

 

Av. Fatih Kerimoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan ı Selahattin Gürkan Başkanımın Yeni yıl dileklerini ve selamlarını getirdim. 2020 yılının bu son gününde Medya mensubu arkadaşlarımızı ziyaret edip hem 2020 yılının kısa bir değerlendirmesini ve 2021 yılında birlikte yapacağımız çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Burada çok uzun zamandır tanıdığım kıymetli gazeteci abilerim ve dostlarımla karşılaşmak beni mutlu etti. Benimde çok uzun yıllara dayanan basın geçmişim var. Sizlerin yaşadığı tüm sıkıntıları mutlulukları yakinen bilen bir kardeşiniz yol arkadaşınızım. Ben yaklaşık 6 aydır Selahattin Başkanımla birlikte çalışıyorum. Göreve geldiğim günden bugüne kadar hiç ayırt etmeden tüm basın dernek ve kuruşlarıyla hep istişare halinde olmaya çalıştım. Birlikte Malatya’mıza daha farklı neler katabiliriz gayreti içerisinde oldum. İnşallah yeni yılda birlikte daha farklı projelerin içerisinde hep birlikte oluruz.

 

Kerimoğlu, 2020 yılında yaşanan tüm olumsuzlukların bir daha yaşanmaması umuduyla yeni yılın 2021 yılının Memleketimize, Ülkemize ve Tüm Dünya İnsanlarına Barış, Sağlık ve Huzur getirmesini temenni ederim. Bizleri bugün burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetimine Teşekkür ederim dedi.

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Fatih Kerimoğlu kardeşimiz bizim ailemizden biri. Kendisini uzun yıllardır tanıyorum. Bulunduğu ve görev yaptığı bütün kurumlarda görevini en layık şekilde icra etmeye çalışmıştır. Kardeşimizin bizim mesleğin içerisinde gelmesi biz basın mensupları içinde bir avantaj. Çünkü bizim yaşadıklarımızı sıkıntılarımızı ve mesleğimizin zorluklarını en iyi şekilde bilmesi ve  yaşamış olması aslında bizlerin işini de kolaylaştırıyor.

 

Özellikle Belediye ve diğer kurumların danışmanlık görevlerine atanan kişilerin meslektaşlarımız içerisinden birinin olması memnuniyet verici. Bizde güzel bir halk deyimi vardır. Damdan düşenin halinden , damdan düşen anlar.. O yüzden kurum danışmanlarının meslektaşlarımızdan birinin olması halden anlamalarını kolaylaştırıyor.  Bizler Anadolu Basın Birliğinin her bir ferdi olarak işimizi en iyi şekilde objektif  ve tarafsızlık ilkesi ile sürdürmek için mücadele veriyoruz. Basın ve Gazetecilik onurunu ilkelerini çiğnetmeden görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Maalesef son günlerde işini namusuyla ,onuruyla ve şerifiyle yapmaya çalışanlar değil ,memlekette basın ve gazetecilik mesleğini ayaklar altına alan şantajcı iş bilmez gazeteci geçinen kalem teröristleri itibar görmeye önemsenmeye başlanmıştır.. Alimlerin Cahil , Cahillerin Alim kıymeti gördüğü bir dönemi yaşıyoruz.. Benim burada çağrım İşini fitne ve şantaj yoluyla yapmaya çalışan gazeteci kimlikli asalaklar ve sözde 200 – 300 liralık siteler kurarak gazetecilik yaptığını iddia edenlerin bu güzide ve kutsal meslekten bir an önce atılıp dışlanması lazımdır.  Bu tip asalakların önüne geçecek olan kurum başındaki kişiler ve danışmanlardır. Bu tip kalem teröristlerine fırsat vermeyin. Eğer Kalemini ve Klavyesini Doğrudan Haktan yana kullanmıyorsa yapmıyorsa, şantaj, iftira, hakaret ve fitne ile yapıyorsa kim olursa olsun hiç gözünün yaşına bakmadan adli makamlara şikayet edip haklarında yasal işlem başlatmalıdırlar. Bu memlekette artık kimse medyadan şikâyetçi olmadan Namusluyla Namussuz ayırt edip ona göre davranmalıdırlar.  Aslında söylenecek çok şey var ama şimdi zamanı değil… Bu ziyaret vesilesi ile 2021 yılının başta Malatya’mıza, Ülkemize ve Tüm İnsanlık Alemine Barış, Huzur ve Sağlık Getirmesini Dilerim…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN