• Haberler
  • Güncel
  • Kaymakam Baytak: 'Devletimiz Güçlü Bir Devlet, Malatya Ayağa Kalkacak'

Kaymakam Baytak: 'Devletimiz Güçlü Bir Devlet, Malatya Ayağa Kalkacak'

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nin başarılı ve halkın gönlünde taht kurmuş Kaymakamı Sayın Kutsal Baytak, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana önemli çalışmalara imza atan Kaymakam Baytak, depremin enkazından umut çıkaran bir anlayışla, devletin şefkatini mahalle mahalle gezerek vatandaşın yüreğine işledi. Disiplinli yapısı, insan odaklı yaklaşımı ve çalışkanlığıyla Yeşilyurt’un sadece bir yöneticisi değil, adeta bir evladı, ablası, kardeşi oldu.

Yerel Basına Destek Mesajı

Kaymakam Baytak, Malatya’nın yerel basınını da unutmadı. Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek basın çalışanlarının sorunlarını dinledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 6 Şubat depremlerinde iş yerleri ve büroları yıkılan, görevlerini konteynerlerde sürdüren basın mensuplarını da tek tek ziyaret eden Baytak, hem moral verdi hem de çözüm için adımlar attı.

Basının Zor Şartlarına Duyarlılık

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kaymakam Kutsal Baytak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Sayın Kaymakamımız, daha önce Yazıhan ilçemizde de görev yaptı. Her zaman kapılarını vatandaşlara açık tuttu ve başarılı çalışmalarıyla Yazıhan halkının takdirini kazandı. 6 Şubat depremlerini birebir yaşamış ve ardından koordinatör kaymakam olarak sahada büyük özveriyle görev yapmıştır. Bugün de Malatya’mızın en büyük ilçesi olan Yeşilyurt’un Kaymakamı olarak aynı hassasiyetle çalışmaya devam ediyor. Derneğimizi ziyaret ederek basın mensuplarının sorunlarını yerinde dinlemesi, bizler için çok kıymetli.”

“Devletimiz Güçlü, Malatya Ayağa Kalkacak”

Ziyarette konuşan Kaymakam Kutsal Baytak ise şu ifadeleri kullandı: “6 Şubat depremlerinde Malatya’mız büyük bir yıkım yaşadı. Ancak Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın iş yerleri ve konutları bir an önce yapılacak. Bizler, sahada vatandaşlarımızın yanındayız. Kapımız her zaman açık. Bugün de Malatya’nın kıymetli yerel basınını ziyaret ederek sorunlarını dinledik, çözüm yollarını değerlendirdik. Malatya’mızın ve Yeşilyurt ilçemizin yeniden ayağa kalkması için Sayın Valimizin başkanlığında gece gündüz çalışıyoruz. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

“Basınımız, zor şartlarda dahi görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek için gösterdiğiniz çaba çok kıymetli. Bizler de üzerimize düşeni yapmaya, her daim yanınızda olmaya hazırız.”

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05323866251
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!