Karaman, Bu  Davaya Gönül Vermiş Arkadaşlarımızla Adaylık Çalışmamızı Başlattık

BBP(Büyük Birlik Partisi ) Malatya İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Abdulvahap Karaman, ' Bu  davaya gönül vermiş çalışma  arkadaşlarımızla mensubu bulunduğum Büyük Birlik Partisinin Malatya İl Başkanlığı için adaylık çalışmamı başlatmış bulunmaktayım.' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

BBP(Büyük Birlik Partisi ) Malatya İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Abdulvahap Karaman, " Bu  davaya gönül vermiş çalışma  arkadaşlarımızla mensubu bulunduğum Büyük Birlik Partisinin Malatya İl Başkanlığı için adaylık çalışmamı başlatmış bulunmaktayım." dedi.

BBP(Büyük Birlik Partisi ) Malatya İl Başkanlığına adaylığını basın mensuplarına aktaran Karaman konuşmasında;

"Sözlerime Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Zulüm Azrail olsa da hep Hakk'ı tutacağım. Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir sözünü kendimize düstur edinip, Cennet Mekan Muhsin Başkanımızın bize bıraktığı ilkeler çerçevesinde bu  davaya gönül vermiş çalışma  arkadaşlarımızla mensubu bulunduğum Büyük Birlik Partisinin Malatya İl Başkanlığı için adaylık çalışmamı başlatmış bulunmaktayım.

 İnsanlık tarihinin en kadim şehirlerinden biri olan Malatyamızda Büyük Birlik Partimizi hak ettiği yere getirmek ve Milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden her platformda, sonuna kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.Bu süreçte çok güçlü bir ekip oluşturarak bu çalışmalarımıza başladık. 

Yönetimimizde bulunan arkadaşlarımız gerçekten bu davaya gönül vermiş hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımızdır. Siz değerli basın mensublarının önünde  bu kutlu yolda beni tek bırakmayıp bana ve davamıza inandıkları  için hepsine çok teşekkür ederim. Yapılacak kongremizin sonucunda delegelerimiz taktirini bizden yana kullanırlarsa çalışma arkadaşlarım ile mücadelemizi sonuna kadar güçlü bir şekilde sürdüreceğiz." dedi.

Toplantıya BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Tingader Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu ekibi katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN