KADİR GECESİ Özel Programında Buluşalım

Akın: Kadir Gecesi özel programımıza tüm halkımızı bekliyorum

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından 21 Haziran 2017 – Çarşamba günü teravih namazı sonrası “Kadir Gecesi Özel Programı” gerçekleştirecek.

Kadir Gecesi programı ile ilgili açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, On bir ayın sultanı Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde bu yılda bitirmek üzere olduklarını söyledi.

Ramazan ayında katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum

Ramazan ayını bu yılda dolu dolu geçirdiklerini kaydeden Akın, “Ben yaptığımız bu etkinliklere katkı sağlayan gerek sivil toplum kuruluşlarımıza gerek programlarımıza katılan ve renk katan ilahi, ezgi, marş, tasavvuf müzik sanatçılarımıza gerekse de yaptığımız çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli Malatyalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ramazan ayının bereket, rahmet, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan Akın, “Bu aya ciddi anlamda değer katan ise bu ayda bulunan Kadir Gecesi’dir. Bilindiği gibi Kadir Gecesi Kur’an’ın nazil olduğu gece. İnşallah biz Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ. olarak bu gecede bu gecenin ruhuna ve anlamına uygun bir etkinlik gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kadir Gecesi’nde Malatyalılara Kur-an Kerim, dua ve ilahi programı sunacaklarını ifade eden Akın, “Kadir Gecesi Özel Programımıza Dünya Birincisi Hafızlarından Mısır’dan Mohamed Rashed, Çocuk Hafız Mohamed Gamal ve Türkiye’den 2017 Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Dünya Birincisi Habib Deveci konuk olarak katılacaktır. Grup Dergâh dua ve ilahileriyle bizlerle olacaktır” dedi.

Akın: Kadir Gecesi Özel Programımıza tüm halkımızı bekliyorum

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin yanı sıra ilahiler ve dualarla Kadir Gecesinin idrak edileceğini kaydeden Akın, “Bu etkinliğin bu yıl üçüncüsü olacak ve geleneksel olarak her yıl devam edecek. Kadir Gecesi özel programımıza vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bütün Malatyalı hemşerilerimizi 21 Haziran Çarşamba günü teravih namazı sonrası gerçekleştireceğimiz Kadir Gecesi özel programımıza bekliyorum” diye konuştu.

21 Haziran Çarşamba günü saat 22.30’da Malatya Büyükşehir Belediyesi yanı Fuar alanında gerçekleştirilecek olan Kadir Gecesi Özel Programına tüm halkımız davetlidir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN