İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığından Esnaf Ziyaretleri

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yeşiltepe'de Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Şahin ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Salman Şahbaz'ı ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız “Yıllardır üvey evlat muamelesi gören çevreyolu altı adı ile tabir edilen bölgemiz gerek belediyelerden gerekse devlet hizmetlerinden yeterince yararlanamamakta üvey evlat muamelesi görmeye devam etmektedir. Başta İmar Sorunu olmak üzere birçok sıkıntı mevcut. Bizler İYİ Parti Yeşilyurt teşkilatı olarak bölgemiz ile alakalı raporlar tutup eksik yönlerini belirleyerek İYİ Parti iktidarında bölgemizi hizmet ile buluşturacağız” dedi.

Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük “Yeşiltepe’nin büyük sorunları var. Şuan en büyük problem kat farkı. Her gelen Belediye Başkanı inanılmaz derecede vaatler veriyor. Verilen sözler yerine getirilmiyor” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Şahin “İnsanoğlunun yaşadığı yerde sıkıntı bitmez. Canlıların olduğu yerde muhakkak ki sıkıntı olacaktır. Muhakkak dert olacak, keder olacak ama sizler bu derdi sıkıntıyı gidermek için bir siyasi partinin mefhumları olarak çıkmışsınız yola Allah size kolaylık versin. Biz istiyoruz ki bu memlekete güzel şeyler yapılsın, istiyoruz ki insanların refah seviyesinin daha yüksek olduğu ortamlarda yaşayalım. Güzel yaşanılabilir bir kent olsun. Bizlerde bir sendika başkanı olarak bir muhtar olarak da mahallemizin daha güzel yaşanabilir olması için mücadelemiz, sizler de memleketin bütün 84 milyon için mücadele ediyorsunuz. Bu çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum.” dedi.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Salman Şahbaz “Yeşiltepe çok eski bir mahalle ve 8 mahalleden oluşuyor. En başlıca sıkıntımız imar eksikliğidir. Bununla ilgili Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi’nin çalışmaları mevcut. İnşallah iyi bir sonuç bekliyoruz. Eğitim düzeyinde okul anlamında bir Fen Lisemiz yok. Bir Fen Lisemiz var ama puanı düşük bir Fen Lisesi. Meslek okullarımız var bunlarda da okuyan öğrencilerimiz başarılı öğrencilerimiz. Bizim bu bölgemizde okuyan çocuklarımız genelde büyükşehirlere gidiyorlar. Ekmek sahibi oluyorlar. Ama maalesef bölgemizin yüzde doksan dokuzu emekli, inşaatçı bunlardan oluşuyor. Küçük esnaflarımız var bölgeye hitap ediyorlar. Ekonomik kriz sıkıntısı var. Bizde siyasi partilere muhtarlar olarak eşit mesafedeyiz. Çünkü muhtarlık kimliğimiz böyle emrediyor. Böyle olması da doğru bir yol. Her muhtarın gönlünde bir siyasi görüş vardır. Ama bunun bayrağını taşımaz. İnşallah iyi şeyler katarsınız diye umuyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN