İYİ Parti Malatya İl Başkanı Yılmaz, Teşkilatımıza Teşekkür Ediyorum

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Sayın Süleyman Sarıbaş’ın ayrılmasıyla boşalan İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına bugün itibarıyla atanmış bulunuyorum. Bu görevi şahsıma tevdi eden Başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, teşkilat başkanımız Sayın Koray Aydın ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım
 
Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik şartlar başta olmak üzere, sorunların tespit ve çözümü için İYİ Partinin deneyimli ve çalışkan bir kadrosuyla nasıl mücadele verdiklerini görmekten ve bu partinin bir neferi olarak çalışmaktan büyük bir mutluluk duyacağımı ifade etmek isterim.
 
İl Başkanlığına başladığım bugünden itibaren, toplumun her kesimi ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağım. Ülkemizin ve İl’imizi Malatya’nın menfaatleri her zaman bizim kırmızı çizgimiz olacak.
En kısa süre içende, il ve ilçe yönetimlerini oluşturarak, genel merkezimizin onayına sunacağım. Bu görevi yaparken, tüm partililerimizin bizim yanımızda yer alacaklarından en küçük kuşkum yok. Bugüne kadar partimizde görev almış il başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatlarında çalışmış tüm arkadaşlarıma yürekten şükranlarımı sunarım.
 
Bu vesile ile bir kez daha, şahsıma duyulan güvene layık olmak için gece-gündüz demeden çalışacağımı sizlerle paylaşmak isterim
 
                                                                                                                                 Hakan Yılmaz                                                                               İYİ Parti Malatya İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN