İyi Parti Battalgazi İlçe Yönetimden Başkan Gözükara'ya Ziyaret

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti. Başkan Bükte, Birlik ve beraberlik mesajları verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Eda İzci,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte,  18 Mart Şehitler anma Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettiler. Başkan Bükte, samimi bir ortamda geçen ziyaretten burada birlik ve beraberlik mesajlarını verdi. Bükte, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve yine yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte çok önemli işler ve hizmetler yapıyorlar. Bu vesileyle bizlerde İYİ Parti Battalgazi İlçe başkanlığı olarak her zaman yanlarında olacağımızı burada belirtmek istiyorum dedi. İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, Ülkesi için şehit olan tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet ve gazilerimize acil şifalar diliyorum ve Ülkesi ve vatanı için şehit olan şehitlerimiz hepimizin şehitleridir ve gazilerimiz hepimizin gazileridir dedi.

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Derneğimize ziyaret eden İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Eda İzci, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Gözükara, Bizler Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda asla sırtımızı hiçbir güç yere getiremez ve getirmesinde güçleri yetmeyecektir ve yeter ki bizler her zaman birlik içinde olalım dedi. Başkan Gözükara, Bizleri yalnız bırakmaya Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Malatyalı hemşerilerimiz her zaman yanlarımızda olmuşlardır ve bizlere destek olmuşlardır. Bizleri unutmayan ve bu gün derneğimizi ziyaret eden İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Eda İzci, teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN