İşlerimin Yoğunluğundan Dolayı Vatanseverler Derneğinden Ayrılmış Bulunmaktayım

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 

İşlerimin yoğun olması münasebetiyle, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden ayrılmış bulanmaktayım. Vatanseverler derneğinden her hangi bir alakam ve çalışmam yoktur. 

İşlerimin yoğun olduğundan dolayı, burada faydalı olmayacağımdan dolayı, vatanseverler derneğinden bir yıla yakındır her hangi bir çalışmam olmamıştır. Bu gün itibariyle vatanseverler derneğiyle ilgili bir bağlantım yoktur.

Vatanseverler derneğin kuruluşundan bu güne kadar, yaptığımız bazı çalışmalar, programlarla ilgili, şahsıma verdikleri desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.

Dernekte bulunduğum günden bu güne kadar, Benim burada olduğumdan dolayı bizleri ziyaret eden ve yine bizim ziyaretimizde bizlere kapılarını açan ve verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Benim burada olduğumdan dolayı bizleri ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum. Kıymetli dostlarımız derneği ziyaret için gelen misafirlerimiz, Zeki Dağ, buradaysa sıkıntı yoktur diye bizleri ziyaret ve destek olmuşlardır kendilerine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Dernek çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız ve yine dernek çalışmalarımızda ve yine yaptığımız çalışmalar, programlarımızda bizleri yalnız bırakmayan STK başkanlarımız ve yine Oda ve birlik başkanlarımıza şahsım olarak kendilerine teşekkür ediyorum.

Benim burada bulunduğum süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve siyasi parti İl başkanlarım ve yine yönetici kardeşlerimiz ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler ziyaret eden STK başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Resmi kurum yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Vatanseverler Derneğinde bulunduğum süre içinde bizlere desteklerini esirgemeyen İş adamlarımız ve iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek olan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Zeki Dağ’ın olduğu yerde kalite ve dürüstlük vardır diye bizleri ziyaret eden ve yine ziyaret için kapıları açan herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Derneğin kuruluşundan birlikte çalıştığımız yönetim kurulu ve dernek üyelerimize şahsım olarak herkese teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarından kendilerine başarılar diliyorum, Unutmayınız ki birlikte güç doğar. Eyer bir yerde başarı varsa mutlaka kaliteli insanların olduğunu göstergesidir.

Eyer bir yerde başarı varsa orada kaliteli ve dürüst insanlar vardır. Kalite ve dürüst olan bir yerde her zaman başarı kendiliğinden gelir. Allah hepinizden razı olsun, benim bir hakım varsa helal ediyorum ve sizlerde haklarınızı helal ediniz. Bana ne zaman işiniz düşerse bir abiniz ve bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızdayım. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Zeki DAĞ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN