İş Adamı Timur'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Malatya 3M Medikal Olarak Umut Her Zaman Baki Ama Zaman Kısa.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatyalı iş adamı ve Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur, Anadolu basın Bildiğini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. İş Adamı İbrahim Halil Timur, Bizler iş adamı olarak zaman zaman mağdur olan alilere ve çocuklara yardımlarımız oluyor ve yapılan bu yardımları esnaf arkadaşlarımızla birlikte yapmaktayız ve yapılan bu yardımlar bizleri daha da kamçılamaktadır. Bizler bu yardımları yaparken asla reklam olsun diye yapmıyoruz ve yaptığımız yardımları fazla basında göstermiyoruz dedi.

Malatya 3M Medikal Olarak Umut Her Zaman Baki Ama Zaman Kısa, Sözü ile başlatmış olduğumuz minik sosyal sorumluluk projesi adı altında zamanın değerli olduğunu hatırlatmak adına, Bu gün bizler Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ettik. Bu anlamlı ziyaretimizden dolayı bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurlu arkadaşlarına teşekkür ediyorum çalışmalarında da başarılar diliyorum dedi. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağı ekibiyle birlikte Malatya’da yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini takdir ediyoruz. Sadece bizler değil ve her gittiğimiz yerelde Zeki Dağ ve ekibi konuşuluyor. Neden derseniz dürüstlük ve başarılı çalışmalarıyla ilgilidir. Malatya basınına renk katmıştır ve gerçekten Malatya’mızda çok önemli çalışmaları olmuştur ve başarılarının devamını diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatyalı iş adamı ve Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur’a Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Dağ, iş adamı ve Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur bey hayırsever bir kardeşimizdir. Nerde bir yoksul ve nerde bir mağdur aile varsa her zaman destek olmuşlardır. Gereken yardımları yapmışlardır ve yapmaya devam etmektedir.
Başkan Dağ, Malatyalı iş adamı ve Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur’un yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Malatyalı iş adamlarımızın Malatya’mızda yoksul ve mağdur alilere destek olmalarını bekliyorum. Malatyalı iş adamı İbrahim Halil Timur, arkadaşlarıyla birlikte Malatya’mızda yaptıkları başarılı çalışmalarını olduğunu görmekteyiz. Kendilerine yapmış oldukları çalışmalarda da başarılar diliyorum dedi.

Konuşmalardan sonra Malatyalı iş adamı ve Malatya 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur, Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ’a Duvar saati hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN