İndirimlerden Tüm Emekliler Faydalanacak

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

TRABİTAŞ Genel Müdürü Ali Şahin, EYOF Sosyal Tesisleri'nde hayata geçirilen yüzde 20’lik indirim uygulamasının bütün emekliler için geçerli olduğunu belirterek, “Emeklilerimizi tesislerimize bekliyoruz” dedi.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi TRABİTAŞ (Sosyal ve Kültür Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi) Genel Müdürü Ali Şahin, EYOF Sosyal Tesisleri’nde bütün emeklilere yönelik yüzde 20’lik indirime gidilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Şahin, açıklamasında, “Emekli vatandaşlarımız hem ülkemizin hem şehrimizin kıymetlileridir. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, emeklilerimiz konusunda çok hassas ve duyarlı. Başkanımızın talimatı ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ilan edilen ‘Türkiye Yüzyılı 2024 Emekliler Yılı’ çağrısına destek vermekten büyük memnuniyet duyduk. 

 
EYOF Sosyal Tesislerimizde faaliyete koyduğumuz yüzde 20’lik indirim bütün emeklilerimiz için geçerlidir. Uygulamamızda herhangi bir yaş kısıtlaması yoktur. Amacımız, Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizin her kesimine katkı sunmaktır. Bu kapsamda, bütün emeklilerimizi tesislerimizde misafir etmekten mutluluk duyacağız.

 
Emekli vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek için çalışmalarımız sürecek.


 Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kararın alınmasında her zaman destek olan Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Emeklilerimizi tesislerimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

HALKIN SOSYAL HAYATI DESTEKLENİYOR


 Vatandaş odaklı yönetim anlayışıyla halkın sosyal yaşamını canlandırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde de halkın rağbet gösterdiği yerlerdeki çay fiyatlarını 3 TL’ye düşürmüştü. Ayasofya sahilinde, Atapark ve Fatih Parkı’nda fiyatlarda indirime gidilirken, çay, kivi, karadut, oralet ve kuşburnunun fiyatları 3 TL olarak belirlenmişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN