Güncel

Güncel Haberleri

Büyükşehir Darende de Çalışıyor

Malatya’nın tüm ilçelerinde asfalt çalışması gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için Darende ilçesinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Battalgazi Belediye Personeline İlkyardım Eğitimi Verildi

Güder: “70 Personelimiz ‘İlkyardımcı Belgesi’ Alacak

Atatürk’ün Vefatının 81.Yıl Dönümü Münasebetiyle Tören Düzenlendi

Vali Aydın Baruş, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81.yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törene katıldı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 10 Kasım Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN ebediyete intikalinin 81. dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Işık’tan Atatürk’ün Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Işık Büyük Yolbaşçı Gazi Mustafa KEMAL ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 81. sene-i devriyesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Dağ'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Dağ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gözükara'dan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Büyük liderler hiçbir zaman küçük düşünmemiştir. Onlar bedenlerinin bir gün toprak olacağını kabul etmiş, ama eserlerinin sonsuza kadar var olacağına inanmışlardır.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Mahalle Muhtarlarına İlk Yardım Eğitim Semineri

“İlk Yardım Hayat Kurtarır”

Kızılay Haftası Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Kızılay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi.

MAFSAD Elazığ'da...

Bakan Varank, “Değerli Bir Yatırımın Açılışını Yapmaktan Gurur Duyuyorum”

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi-Bilim Atölyesinin Açılışını Yaptı.

Vali Baruş’dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Aramızdan ayrılışının 81'inci yıldönümünde Kurtuluş Savaşımızın Kahraman Önderi, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü milletçe şükranla yâd ediyoruz.

Battalgazi Belediyesinin Araç Filosu Büyüyor

Daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına araç kapasitesine büyük önem veren Battalgazi Belediyesi, 10 milyon 600 bin liralık maliyetle aldığı 75 aracı düzenlenen törenle hizmete sundu.

Başkan Gürkan'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Avşar’dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 81. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Güder’den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Kasım dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Güder “Gazi Mustafa Kemal, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.” dedi.

Toplam 16134 haber.