Güncel

Güncel Haberleri

Vali Baruş Depremden Etkilenen Kale İlçesinde İncelemelerde Bulundu

24 Ocak günü yaşanan deprem neticesinde hasar gören mahallelerde incelemelerde bulundu.

Fendoğlu, Depremle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Geçen cuma günü 20.55 te Elazığ lSivrice merkezli 6.8 lik bir afet meydana geldi, deprem meydana geldi.

Kardeş Belediyemiz Balçova’nın Yardım Malzemeleri

Hekimhan Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden olan İzmir-Balçova Belediyesi Elazığ ve Malatya’da 41 vatandaşımızın ölümü çok sayıda vatandaşın yaralanmasına neden olan depremin ardından tüm Türkiye’den bölgeye destek eli uzandı.

Büyükşehir Depremde Yaralanan Hayvanların Tedavilerini Yapıyor

24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sırasında yaralanan hayvanlar, Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınma Merkezi’nde tedavi ediliyor.

 Çınar, Halkımızın Yanındayız, İmkânlar Seferber Edildi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 4’ü Malatya’da 37’si Elazığ’da olmak üzere 41 vatandaşın hayatını kaybettiği Elazığ-Malatya Depreminin ardından birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek vatandaşların mağduriyetini giderecek çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

Gürkan, Acılar Paylaştıkça Azalır, Sevinçler Paylaştıkça Çoğalır

Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı ve Çukur dizisi yapımcısı ve oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Deprem Nedeniyle Yıkılması Planlanan Binalar

24 Ocak Günü Merkez üssü Elâzığ Sivrice olan depremin etkilerinin yoğun olarak hissedildiği ilimizde, depremde ağır hasar alan binaların yıkımı için Valilik 2 nolu toplantı salonunda Vali Aydın Baruş Başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Baruş Doğanyol ve Pütürge’de İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş depremin etkilerinin yoğun bir şekilde hissedildiği Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Çalık, Depremden 1 Saat Sonra Deprem Bölgesindeydik

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Depremden sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet kurumlarımız bütün bakanlarımız, her biri kendi alanlarında çalışmalarını yaptılar.” dedi.

Cemile Teyze’ye Başkan Gürkan Sahip Çıktı

6.8 şiddetindeki deprem Kale ilçesine bağlı Uzun Hüseyin Mahallesinde de yıkımlara sebep oldu. Depremde evi kullanılamaz hale gelen Cemile Teyze’ye Devlet sahip çıktı.

Başkan Güder, Orduzu’da Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Elazığ’ın Sivrice merkez üssü 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri zarar gören depremzedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Üzüm İçin Sigorta Zamanı

Malatya Geneli Tüm Okullar 10 Şubat'a Kadar Tatil Edildi

Malatya Valiliği’nden yapılan açıklamada, daha önce 4 İlçe'de okullar dahil edilirken ,yeni alınan kararla Malatya Geneli tüm okullar 10 Şubat 2020 tarihine kadar tatil edildi.

MHP Malatya İl Başkanlığına Mesut Samanlı Atandı

MHP Malatya İl Başkanlığı Görevini Bırakan Bülent Avşar'ın Yerine Battalgazi MHP İlçe Başkanı Mesut Samanlı İl Başkanlığı Görevine Atandı.

Milletvekili Fendoğlu'nun Depremle İlgili Konuşması

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Deprem Bölgesindeki Üniversite Öğrencilerinin Yapılmamış Sınavları Ertelenmeli Ve Bir Defaya Mahsus Online Sınav Hakkı Verilmelidir.

Bakan Soylu ve Bakan Koca Malatya’da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, merkezi Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti.

Toplam 16146 haber.