Güncel

Güncel Haberleri

Yeşilyurt’ta ‘Sağlıklı Ve Güvenilir’ Ortamlarda Cuma Namazı Kılındı

“Cuma Namazına Yeniden Kavuşmanın Derin Bir Hazzı Ve Mutluluğunu Yaşadık”

29.05.2020 İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 29.05.2020 Cuma günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

FIRAT EDAŞ'tan Dolandırıcılık Uyarısı!

Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü adını kullanarak bazı kişi veya kişilerin telefon dolandırıcılığı teşebbüsünde bulundukları duyumlarının alınması üzerine Şirketimizce kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

Büyükşehir Yapıyor Doğanşehir Meydanına Kavuşuyor

Doğanşehirliler, “İlçemizin Daha Önceden Bir Meydanı Yoktu. Doğanşehir Tarihinde Bu Çalışma Bir İlk. İlçe Halkı Olarak Yapılan Hizmetlerle Gurur Duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a Teşekkür Ediyoruz.”

Yeşilyurt’un Geleceğine Bırakılacak Kıymetli Bir Eser Daha: Millet Bahçesi

“Millet Bahçesi, Sosyal Yaşam Kalitesini Yükseltecek”

Büyükşehir, Cuma Namazına Gelenlere Maske Dağıttı

Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Cuma Namazlarının yeniden başlaması dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulundu.

Battalgazi Sosyal Tesisleri 1 Haziran’da Hizmete Başlıyor

Başkan Güder, “Tesislerimiz’de Önceliğimiz Hijyen”

Başkan Gürkan'dan İstanbul'un Fethi Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İstanbul'un fethinin 567. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ağbaba, Pandemi Sürecinde Kapatılan İşyerlerinin

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bugün ziyarette bulundu. Oda Başkanı Şevket Keskin'e ziyarette bulunan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Pandemi ve normalleşme sürecinde esnafın sorunları ve  CHP’nin bu konudaki çözüm önerileriyle ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Birlikte Hareket Ederek Yeşilyurt’u İleriye Taşıyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Görgü, Kuyulu, İkizce, Seyituşağı ve Atalar mahallerinde hayata geçen yatırımları yerinde incelerken, mahalle muhtarları ve vatandaşların taleplerini dinlediler.

Battalgazi Belediyesi’nde Vezneler Hafta Sonu Açık

Battalgazi Belediyesi, 1 Haziran 2020’de  sona erecek olan  emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için veznelerini 30 Mayıs Cumartesi ile 31 Mayıs Pazar günleri 08. 00 ve 17.00 saatleri arasında açık tutacak.

Ilıca Mah. Traktör Devrildi Bir Çocuk Yaşamını Yitirdi

Darende Ilıca Mahallesi'nde 46 P 1671 Plakalı traktörü ailesinden izinsiz olarak alan 12 yaşındaki çocuk, kontrolünü kaybettiği traktörün devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Erdoğan, Restoran Ve Kafeler 1 Haziran'da Açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında restoran, kafe, plajlar, milli parklar ve bahçelerin 1 Haziran itibariyle yeniden açılacağını söyledi.

Sokağa Çıkma Kısıtlaması 20'den 18 Yaşa Düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yaş altıyla ilgili sokağa çıkma uygulamasının 18 yaşa indirildiğini açıkladı.

Şehirler Arası Seyahat Kısıtlamaları 1 Haziran'da Bitiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, şehirler arası seyahat kısıtlamasının 1 Haziran'da sona ereceğini duyurdu.

Vali Baruş, Gelincik Tepesi 2. Etap Çalışmalarını İnceledi

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için yapılan konut projesini yerinde inceledi.

Sürür ile Kömüşhan Karantinaya Alındı

Yazıhan Sürür ile Kömüşhan Mahalleleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Toplam 16102 haber.