Günata, Biz Malatyalıyız Birliğimizi Koruyarak Geleceğe Bakmalıyız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

            Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Depremlerden dolayı ağır hasar alan Malatya’da“ Küllerinden yeni bir Malatya gerçekleşirken özü, ruhu, geçmişi, kültürü ve tarihi elbette dikkate alınmalıdır” dedi.

           Başkan Nadir Günata açıklamasında” Uzun zamandır bir araya gelemediğimiz arkadaşlarımızın bir kısmıyla "Deprem sonrası Malatya" konulu Çalıştay’da bir araya geldik ve çok mutlu olduk.

             Malatya halkının geleceğini  iyi görebilmesi için bu tür ciddi bilime dayalı programlar daha etkin hale getirilmeli ve Malatya yerel yada Ulusal gündemde yerini almalıdır..Asrın felaketi diyerek geçiştirmek iki kelimeden ibaret kalmamalıdır.

            Etkili ve yetkililer kış gelmeden hususen çadırlarda kalan vatandaşlarımız konteynırlara, bir sene sonra da yapılacak olan evlere taşınmaları Bu çileyi vatandaşlarımız daha fazla çekmeden şeffaf bilgilendirmelerle rahatlamaları da sağlanmalıdır. Bunun içinde idareye köstek değil destek olunmalıdır.

            Küllerinden yeni bir Malatya gerçekleşirken özü, ruhu, geçmişi, kültürü ve tarihi elbette dikkate alınmalıdır. Bu felaketten herkes dersini almalı bizlerde üzerimize düşeni yaparak katkı sunmalıyız. Biz Malatyalıyız birliğimizi koruyarak geleceğe bakmalıyız. Kolay değil elbet ama, sabırla, azimle zor günleri aşarak çocuklarımıza, yaşanabilir modern bir Malatya sunabiliriz.

           Kötü söz her kişinin işidir iyi söz er kişinin işidir. o zaman en güzel sözlerle birbirimizi motive ederek kardeşliğimizi ve birliğimizi pekiştirelim bir an evvel mutlu birlikteliklerle kucaklaşalım. Devletimiz büyük bir imtihan vermektedir.İnşallah bu felaketi de salimen atlatacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN