Güç Birliği Partisinden  Malatya Gündem Gazetesine Ziyaret

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak Malatya il Başkanı Ayca Özlem İmrek, Battalgazi ilçe Başkanı Mehmet Kıstırak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Gündem Özel Gazetesini Ziyaret Etti.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak ve Heyeti, Gazetemize ilkeli ve tarafsız yayınından dolayı teşekkür etti. Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak ziyaret esnasında gerçekleştirdiği açıklamada,” Yeni bir Partiyiz ve yönetim kurulumuz yeni şekillendi. Bizlerde Basın Yayın Organlarını hem tanışmak hem de kendileri ile sohbet etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda güzide Basın kuruluşlarımız ile istişare etme imkanı bulmuş olduk. Güç Birliği Hareketi Kurucu Genel Başkanı Sayın Ali Karnap liderliğinden, Malatya'nın, geleceğine dair emin adımlar atılması, ülke ve memleket sorunlarına Güç Birliği Partisi olacak çözümlerin gelecek nesiller için sağlam temeller üzerine oturtulması ve uygulanması için çalışacağımızı belirtmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak il Başkanı Ayca Özlem İmrek ve Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kıstırak ve Yönetim Kurulu üyelerine, Gazetemiz İmtiyaz sahibi Kazim Erayabakan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN