Gözükara, Şan Ve Şerefle Dolu 98 Yıl

Tarihi şan ve şerefle dolu ,Aziz  milletimizin ve kahraman ordumuzun , onurlu günlerinden birini daha hep birlikte idrak ediyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu toprakları üzerindeki varlığımızın sonsuza kadar tescil edildiği, Kurtuluş savaşımızın nihai zaferi olan Büyük Taarruz'un 98. yıl dönümünü yine aynı heyecan ve gururla kutluyoruz.

  30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk Milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, vatanın  ve milletin bölünmez bütünlüğü ile  birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç,istek ve idealimizi bir kez daha ifade ettiğimiz bir onur günüdür.

  Türk milletinin 30 Ağustos'ta ordusuyla tek bir yürek haline gelerek gösterdiği olağanüstü kurtuluş mücadelesi ile ülkemiz dünya milletler ailesi arasındaki saygın yerini korumuş ve şanlı bayrağımız göklerde özgürce dalgalanmaya devam etmiştir.

   Her 30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti'nin millî iradesinin ışığında , lider bir ülke olma yolunda , kararlı mücadelesinin de rehberi olmuştur.

   Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere , istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Aziz Milletimizin ve Kahraman Ordumuzun 30 Ağustos Zaferini ve tüm zaferlerini  kutluyoruz.

Mustafa GÖZÛKARA

Türkiye harpmalülü gaziler şehit dul

ve yetimleri derneği başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN