Gözükara, Maalesef Şehit ve Gaziler İstismar Ediliyor

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Maalesef Bazıları Tarafından Şehit ve Gazilerin İsimleri Kullanılarak İstismar ve Mağdur Ediliyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve Yönetim Kurulu Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Ziyarette Başkan Mustafa Gözükara, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi’ni çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Mustafa Gözükara, Allah Devletimizden ve Milletimizden Razı Olsun. Bizleri hiç bir zaman yanlız bırakmadılar. Her zaman Devletimiz ve Milletimiz Şehit ve Gazi Ailelerine sahip çıkmıştır.  Yaşayan Gazilerini hiç bir zaman yanlız bırakmamıştır. Şehit ailelerine ve Gazilerine gereken Maddi ve manevi tüm desteği vermiştir. Bizim şu an büyük sıkıntımız Dernek yerimizdir. İnşallah Devletimizin ve Milletimizin desteği ile içerisinde Sosyal, Kültürel ve Eğitim alanlarının olduğu bir dernek yerine ihtiyacımız var. Şu anki dernek yerimiz artık talebimize cevap veremez halde. Yaşlı ve Hasta Üyelerimiz ve aileleri derneğimize gelip gitmekte sıkıntı çekiyorlar. Malesef sakat tekerlekli sandalyeye mahkûm olan aile bireylerimiz var. Bu yüzden onların rahat gelip gideceği içerisinde vakit geçirecekleri biraz geniş bir yere ihtiyacımız var. İnşallah bu sorunumuz en kısa zamanda çözülür. Yoksa Biz Şehit ve Gazi ailelerinin çok bir şeye ihtiyacı yok Devletimiz gerekeni Allah razı olsun fazlasıyla yapıyor. 

Başkan Mustafa Gözükara  , Ayrıca bu ziyaret vesilesi ile  şunuda söylemek isterim.. Malesef bazıları gerek Malatya'da olsun gerek Türkiye geneli olsun Şehit ve Gazilerimizin ismini kullanarak mağduriyet yaratıyorlar..  Yönetimlerinde hiç bir Şehit ve Gazi alesi olmamasına rağmen Dernek failyetlerinde bulunup yardım topluyorlar. Şehit ve Gazilerimiz üzerinden rant sağlamaya çalışıyorlar. Devletimiz, Milletimiz, STK’larımız ve özellikle Medyamızın bu konuda çok duyarlı davranmasını istiyorum. Şehit ve Gaziler üzerinden yapılan bu sömürüye aldatmacaya dur demelerini istiyorum. Tüm Türkiye'deki Gerçek Şehit ve Gazi ailelerinin paraya pula bu şekilde aldatmacayla paraya pula ihtiyacı yoktur. Allah Devletimizden ve Milletimizden razı olsun yapılacak bir yardım veya ihtiyaçta varsa onu Devletimiz kanalıyla zaten yapıyor.. Devletimiz ve Milletimiz Şehit ve Gazi aileleri adına dergi alıp makbuz alıp gezen istismarcılara inanmasın fırsat vermesin dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Bugün derneğimizi ziyaret eden Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Naim Kaysısı ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Gözükara, Malatya Eğitim Vakfı, Şehit ve Gazi Ailelerinin çocuklarına burs veriyorlar ve Allah kendilerinden razı olsun.

Başkan Gözükara, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'nin ve yönetimindeki her bir basın mensubu arkadaşımızın çalışmalarını takdir ediyorum. Sizler Her zaman bizlerin yanında oldunuz. Derneğimize ve bizlere her zaman gereken desteklerinizi esirgemediniz ve her zaman yanımızda olup ve çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmadınız. Allah sizlerden razı olsun.  Sizler medya olarak bizlerin sesi oldunuz gözü oldunuz dedi.

 Gözükara, Bu vesileyle bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Başkanım Zeki Dağ ve siz yönetim kuruluna şahsım ve Malatya Şehit Gazi Aileleri adına çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında da üstün başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bu millet binlerce yıldır bir çok beylik kurdu, devlet kurdu, imparatorluk kurdu. Tabi bu kuruluşlar öyle kolay olmadı. Bu millet binlerce yıldır var olmak için Şehitler ve Gaziler verdi.  Bu millet binlerce yıldan bu güne kadar Devlet olarak gelemmişse bunu Şehit ve Gazilerine borçludur. Bu vesile ile geçmişten bugünümüze  kadar tüm Cihan Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin.. Ebediyete göçmüş Gazilerime ve yaşayan tüm Gazilerimize Allah Sağlık versin. Biz bugün bir Vatanda bir bayrak altında yaşıyorsak bunu Şehit ve Gazilerimize borçluyuz. Bu vesile ile Devletimizin ve Milletimizin tüm fertleri Şehit ve Gazilerimize gereken desteği, önemi, saygıyı ve sevgiyi vermelidir.

Başkan Zeki Dağ, Bizler her zaman Şehit ve Gazi Ailelerinin yanın da olduk. Çünkü bu bizim millet olarak vatandaş olarak vefa borcumuzdur. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına sizleri bir kez daha minnet ve saygıyla anıyor Allah her birinizden razı olsun diyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN