Gönüllere Dokunan Başkan'a Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın,  Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’yi yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret etti.

    Yeni hizmet binasında faaliyetlerine devam eden Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Teşkilat yönetiminin samimiyeti ve  vatandaşa  verdiği değer ,yeni hizmet binasında vatandaşın rahatı için  ince düşünülerek hazırlanmış detayların büyüleyici etkisi anında hissediliyor.

    Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Yavuzkurt, İlçe Teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek “Başkanımız oldukça başarılı çalışmalar yapıyor. Duyumlarımızda olduğu gibi, bugünde şahit olduğumuz üzere vatandaşa göstermiş olduğu ilgi ve alakayla gönüllere dokunması takdire şayan. Kendisini ve İlçe teşkilatını kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

      Gazeteciliğin her şeyden önce objektif bir meslek olarak icra edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yavuzkurt  “ Objektif, tarafsız, doğru ve bunun sonucunda güvenilir gazeteciliğin bilincindeyiz.“ ifadelerine yer verdi.

     Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ise, Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini dinliyoruz. İlçe Teşkilatı olarak demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte İlimize daha iyi hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz’’ dedi.

    Yönetim kavramını tam anlamıyla kullandıklarını belirten Başkan Kahveci “AK Parti’de görev yapmak gurur verici. Üstlendiğimiz merkez İlçe başkanlığını layıkıyla yerine getirme gayretindeyiz.  Partilerde, merkez İlçe teşkilatları büyük sorumluluk sahibidir. İl, gençlik ve kadın kollarıyla birlikte hareket ederek, özveriyle görevimizi yapıyoruz. İnanıyorum ki özellikle İlçe başkanlarımızın teşkilatlarda ki çalışmalarıyla halkımızın teveccühünü kazanmaya devam edecektir’’ diye belirtti.

   İlçe başkanlığı gibi görevlerin tamamen gönüllü görevler olduğunu da  ifade eden Başkan Kahveci’ ’bu görevlerin en güzel karşılığı halka güzel hizmetler yapacak kadroları çıkarmaları ve o kadroların iş başına gelmelerini sağlamalarıdır. Ve daha büyük fotoğrafta Türkiye de genel yönetimlerde başarılı liderlerin olmasını ve korunmasının desteklemelerini sağlamalarıdır’’ dedi.

 

   Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci,  Halkımıza mahcup olmamak için fedakarca çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin de gördüğü gibi kapımız her zaman halkımıza açıktır. Bize ulaşan her vatandaşın sorunlarına  çözüm bulabilmenin gayreti içindeyiz. Teşkilat olarak basın mensuplarımızla da sürekli istişare halindeyiz. Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı bünyesindeki  yayın organlarını da  takip ediyoruz. Tarafsız ve gerçek haber anlayışı ve hakkıyla  yapmış olduğunuz görevi takdir ediyor, ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN