Genç Yazar'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Güneş Doğana Kadar kitabının genç yazarı, başarılı bir şekilde yoluna devam eden Yusuf Salih Tatar, Anadolu Basın Birliğini ziyaret etti...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Genç yazar Yusuf Tatar,  Anadolu Basın Birliği ziyareti hakkında bilgi verdi.
Yazar Tatar, Bu eser şahsımın değil Malatyalıların gönlünden kopanların birleştirilmiş halidir, Bu kitabımın buralara gelmesi için çok çaba sarf ettim ve inşallah okuyucularımız tarafından beğenilir diye söyledi. Tatar, ilk kitabım olması münasebetiyle çok emek verdik. Okuyucularımız tarafından şu ana kadar her hangi bir eleştiri almadık. Tabi ki bizler mutlaka eleştirilere açık olmalıyız.

Kitabımda çok önemli eserlerin olduğunu, inşallah okuyucularımız ve Malatyalı hemşerilerimiz tarafından beğenilir. Yazar Tatar, İki Üniversite okudum. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve AÖF Tarih bölümünde okudum. İki farklı alanda okurken çeşitli şehir projeleri üzerinde de çalışmalar yaptım. Ve ilk kez yazarlık deneyimimi gerçekleştirdim. Okuyucularımın sayesinde ve yine destek veren tüm Malatyalı hemşerilerimizin desteklerini alarak başarılı olurum dedi.

Benim çok önemli hedeflerim var. Bu hedeflerime ulaşmak için çok çalışacağım. Şahsımın tüm uğraşlarını gelecekte ülkeme, milletime ve insanlığa akabinde aileme iyi birey olmak, geçmişinden güç alan aziz topraklarımızda daha güçlü Türkiye hayaline giden yolda bir parça olmak istiyorum” dedi. Bu yolda başarılı olmakta tabi ki çalışmayla olmalıdır, Bizlerde çalışarak Ülkemize ve yine Malatya’mıza faydalı birey olmalıyız.

Genç Yazar Yusuf Salih Tatar, Bizleri bugün burada kabul eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ başkanıma ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun kendilerinden. Sayın Başkan Zeki Dağ’ın kitabım çıkmadan önce ve bugüne kadar büyük destekleri olmuştur. Kitabımın çıkmasında bizlere büyük desteklerinden dolayı Sayın Zeki Başkanıma teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya’mızda böyle gençlerimizin genç yaşta yazar olması ayrı bir sevinçtir. Genç Yazar Yusuf Salih Tatar, Kardeşimiz bu gün derneğimizi ziyaret ederek ve ilk kitabı olan Güneş Doğana Kadar, yeni çıkan ve önemi,  anlamlı büyük eser olan kitabını bizlere takdir etmiştir. Bizlerde kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah bu genç kardeşimiz daha güzel yerlere gelmesi için kendisine desteğimiz devam edecektir ve her zaman kapımızın kendilerine açık olduğunu belirtmek isterim. Eğer bir insan başarılı olmak istiyorsa mutlaka çalışmalıdır ve kitap okumalıdır. 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Genç yazar kardeşimiz ile kitabı çıkmadan önce bazı istişareler yapmıştık, yazarlık için çalışmalarını yapmıştı bu günde Allah nasip etti ilk kitabını çıkarmış oldu. Genç Yazar Yusuf Salih Tatar, Kardeşimiz iki üniversite okumuş ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Allah yolunuzu açık eylesin ve tekrar sizlere başarılar diliyorum Allah yolunuzu açık etsin ve yine bizler Anadolu Basın Birliği olarak her konuda yanınızda olacağımızı burada belirtmek isteriz dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN