Genç Drejanlılar Yardımlaşma Derneği Kuruldu

Türkiye'nin  ve Malatya'nın En Büyük Aşiretlerinden Biri Olan Drejan Aşiret'inin Gençleri Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni  Kurdu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kurucu Başkan Drejan Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdoğan:  Derneğimizin kuruluş gayesi, ülkemizde dönem dönem sağcı-solcu, Türk-Kürt, laik-anti laik, o cemaat bu tarikat, ocu bucu diye ciddi problemler yaşanmış olup milletimiz sürekli bu tür ayrıştırmalarla  birbirine düşürülmüştür. Asırlarca dünyada adaleti tesis etmiş bir ecdadın torunları maalesef bu oyunlara alet olarak günümüz dünyasında bilimsel ilerlemeden geri kalmış olup ahlaksal olarak yozlaştırılmıştır.. Bizde Drejan Gençliğinin ve Memleketimizin Diğer  Gençlerinin bölünüp ayrışmaması,  kardeşlik  ruhunu  kaybetmemesi, kendilerini geliştirmeleri ve ülkemize daha faydalı olmaları  adına gençlerimizi  bu hususlarda bilinçli hale getirmek ve birliktelikleri sağlamak adına ilk  adımımızı atarak  Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizi  kurmaya  karar  verdik.

Kurucu Başkan Mustafa Özdoğan,  Başta Malatya Merkez Battalgazi, Yeşilyurt, Yazıhan, Hekimhan, Arguvan ağırlıklı  olmak  üzere  çevre  iller  ve Türkiye'nin her  coğrafyasına  dağılmış bulunmaktadır. Adıyaman, Elazığ, Sivas, Kayseri, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya , Ankara, Kırşehir, Çankırı , Çorum , Tokat , Adana, Aydın Didim ve Söke gibi bir  çok farklı yer de bulunan Drejanlıları  bir  araya  getirmeye  , sosyal  medya  ve  internet  üzerinden kuracağımız  platformlarla Drejanlıların bir  birlerini  tanımasına , tanışmasına   vesile olmaya çalışacağız. Bu  sosyal  medya ağlarını  şu an  çok  iyi  kullanan  Genç Drejanlılar, bu  işin  öncülüğünü  yaparak  tüm 81  İle dağılmış bulunan Drejanlıları  gerek  sosyal  medya ağları  üzerinden gerekse yapılacak  sosyal, eğitim  ve  kültürel etkinliklerle  kaynaşmasını sağlayarak kendisine ve ülkesine yararlı nitelikli bir gençlik adına üzerimize düşün görevi yerine getireceğiz.  

Kurduğumuz bu  güçlü Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği   ile Başta Malatya'mız olmak üzere Türkiye'nin  81  ilinde  yaşayan  gençlerimizi; her  türlü illegal  yapılar ve işlerden, uyuşturucu ve  buna  benzer şu an  gençliği  zehirleyen her türlü  maddeden uzak  tutmak  için büyük bir azim ve iştiyakla, her bir gencimize tek tek dokunara, samimi iletişim ile Dernek olarak elimizden geleni yapacağız.

 Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Özdoğan, Dernek Binamız şu an tadilat halinde olduğu için önümüzdeki günlerde İsmetiye Mh. Niyazi Sk. No: 6, Yaşar Kardeşler İş Merkezi Adresinde faliyette olacak derneğimizi görkemli bir katılımla hizmete açacağız dedi.

Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Kurucuları Şu İsimlerden Oluştu ;

Mustafa Özdogan 

Murat Çıplak

GökhanYoldaş

Miraç Akdoğan

Onur Güneş

Hacı Ömer Kodak

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN