Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Davutoğlu Malatya'ya Geliyor…

 Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 9-10 Haziran tarihlerinde Malatya'yı ziyaret edeceği bildirildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, son aylarda Anadolu’yu gezen ve ziyaret ettiği illerde esnaf ve STK temsilcileri ile görüşen Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 9-10 Haziran tarihleri arasında Malatya’da olacağını ifade etti. İl Başkanı Uçkan, “ Sayın genel başkanımız gerek başbakanlığı ve gerekse genel başkanlığı dönemlerinde halkın arasında olmaya önem veren bir liderdir. Türkiye büyük bir ekonomik kriz yaşamakta. Belirsizlik insanlarımızı tedirgin ediyor. Gelecek Partisi olarak doğru çözümler üretip ülkeyi bu sıkıntılardan kurtarmayı hedefliyoruz. Çözümler için sorunun doğru çözülmesi gerekir. Bu nedenle halkın arasında sıkıntıyı bizzat yaşayan insanları dinleyerek, onların görüşlerini dikkate alarak yol haritamızı oluşturuyoruz.

 İktidara yürüyoruz, halkımızın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Halkımız genel başkanımızın başbakanlığı dönemini unutmadı. Devlet tecrübesi ile sorunların çözümü yine Gelecek Partisi’nde olacak. Malatya’nın genel başkanımızı kendisine yakışır şekilde ağırlayacağına inanıyorum ”dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Malatya’ya önem verdiğine dikkat çeken İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, “ Malatya,  siyasi tarihimize yön veren önemli isimleri yetiştirmiştir. Ancak, merhum Turgut Özal’lı yıllardan uzun yıllar sonra Sayın Genel Başkanımız Davutoğlu başbakanlığı döneminde Malatya’ya bir bakanlık vermiştir. Malatyalının Sayın Davutoğlu’na vefasını ve sevgisini biliyoruz” şeklinde konuştu.

 9-10 Haziran tarihlerinde esnaf ziyaretleri yapacak olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geleceği öğrenildi. 

                 

 Dr. Ahmet Ercan UÇKAN                                                                                                  

    Malatya İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN