Fendoğlu, Malatya'mızınız Sorunlarını Dile Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Sağlık Bakanlığından Malatya'nın gururu olan...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Sağlık Bakanlığından Malatya'nın gururu olan ve bölgedeki sağlık alanında başarılı çalışmalarına her geçen gün bir yenisini katan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde yeni açılan onkoloji hastanesine tıbbi cihazların alımı için gerekli olan ödeneğin tahsis edilmesini talep etti.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu Sağlık Bakanlığına ilettiği talep konuşmasında;

“Malatya'mızın gururu olan İnönü Üniversitemiz Turgut Özal Tıp Merkezimizde yeni açılan onkoloji hastanemiz için gerekli ve acil olan tıbbi cihazların alınması için kaynak bütçeden 80 milyon talep ettik. Ancak üniversitemize 30 milyon geldi cihaz alımı için ve teşekkür ediyoruz bu bütçe için. Ancak onkoloji hastanemizin tam kapasiteyle çalışması için Doğu, Güneydoğu Anadolu'ya hizmet veren gözde hastanemiz için talep edilmiş olan tutarın kalan 50 milyonunun da aktarılmasını talep ederim.” İfadelerini kullandı.

 

BAŞKAN - Sayın Fendoğlu…

 

Mehmet Celal Fendoğlu, (Malatya) - Teşekkür ederim Başkanım.

Sorum Sağlık Bakanımıza. Malatya'mızın gururu olan İnönü Üniversitemiz Turgut Özal Tıp Merkezimizde yeni açılan onkoloji hastanemiz için gerekli ve acil olan tıbbi cihazların alınması için kaynak bütçeden 80 milyon talep ettik. Ancak üniversitemize 30 milyon geldi cihaz alımı için ve teşekkür ediyoruz bu bütçe için. Ancak onkoloji hastanemizin tam kapasiteyle çalışması için Doğu, Güneydoğu Anadolu'ya hizmet veren gözde hastanemiz için talep edilmiş olan tutarın kalan 50 milyonunun da aktarılmasını talep ederim.

Teşekkür ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN