Yolu Haberleri

Yolu Haberleri

Bakan Uraloğlu: İltisak Hatları İle 8 Ayda 7,8 Milyon Ton Yük Taşındı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulusal demiryolu ağındaki 439 kilometrelik 286 iltisak hattı ile, Ocak-Ağustos döneminde 7 milyon 842 bin ton yük taşındığını açıkladı.

Milletvekili Abdurrahman Babacan Müjdeyi Verdi

AK Parti Malatya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan Kuzey Kuşak Yolunun 15,3 Km lik etabının ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Malatya Havalimanı'nda Son 8 Ayda 548 Bin 871 Yolcuya Hizmet Verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı'nın 2024 yılı ağustos ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi

Bakan Uraloğlu, "250 kilometre saate kadar işletilen hızlı tren hatlarımız var. Şimdi de Ankara-İstanbul arasında 350 kilometre saat hızla seyahat edebilecek bir demiryolu projesi üzerinde çalışmaya başladık." dedi.

Güney Kuşak Yolu'nda Çalışmalara Devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Güney Kuşak Yolu’nda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Kuzey Kuşak Yolundaki Çalışmalarda Sona Gelindi

Malatya trafiğini rahatlatacak ve ulaşımda sürücülere büyük kolaylıklar sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolunda çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi. 

Başkan Taşkın: Hizmette Kararlıyız

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimini tamamladı.

353 Binden Fazla Emekli İndirimli Seyahat Etti

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: - “98 Bin 200 Emekli Trenlerdeki İndirim Kampanyasından Faydalandı” - “250 Binden Fazla Emekli Şehirlerarası Otobüste İndirimli Bilet Kullandı” -“5 Bin 145 Emekli Hava Yolu İle Seyahat Etti”

Çevreyolu’nda Yenileme Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve ilimiz yetkililerinin geçtiğimiz haftalarda Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi konusundaki görüşmeleri neticesinde, çevreyolu iyileştirme çalışmalarına başlandı.

Anadolu Basını, Çözüm Yolunda…

Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu, her ay farklı bir şehirde toplanarak, sektörün sorunlarını yerel basın mensuplarından dinleyecek, aldığı çözüm önerilerini yetkili kurumlara iletecek.

Mayıs Ayında Malatya Havalimanı’nda 66.046 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Er, Malatya Çevre Yolu Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara’da yapmış olduğu istişareler ve görüşmeler sonrasında depremde hasar gören prekast kaplamalar ve mevcut çevreyolunda asfaltlama çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Başkan Geçit, Kiltepe Mahallesinde Asfaltlanan Bağlantı Yolunu İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Kiltepe mahallesindeki Kılıçaslan İlköğretim Okulu ile Biruni Ortaokulu arasındaki bağlantı yolunun tam kaplamalı sıcak asfalt serimi ile temiz, düzenli ve konforlu bir görüntüye kavuşturup, mahalle sakinlerinin yol sorununu kökten çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Kalkınma Yolu İle Bütün Avrupa’ya Ulaşacağız

Bakan Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu (Itf) Zirvesi’nde Konuştu: “Bütün Avrupa'ya Ulaşabilecek Bir Kalkınma Yolu Koridoru Üzerinde Çalışıyoruz”

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 74.312 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Vali Ersin Yazıcı, Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Hayatla Yarışılmaz” temalı programa katıldı.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Battalgazi, Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı Bölgesinde 5 Bin Metrelik Yeni İmar Yolunu Açmasının Ardından Çalışmaların Sonuna Geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi.

YHT İstanbul Sivas Seferleri Başlıyor

Başkan Bakar, “Ulaşımın kolay olduğu yerlerde turizmde de ayrıca daha bir canlılık oluyor. Sivas'ta ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlü kılan illerden biri olma yolunda. İstanbul-Sivas arası aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Mart Ayında Malatya Havalimanı’nda 55.438 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.