Yaşlılara Haberleri

Yaşlılara Haberleri

Battalgazi’de Ulu Çınarları Mutlu Eden Buluşma

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel programda Malatya Huzur evinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimizdir” dedi.

Büyükşehir Belediyesinden Kimsesiz ve Yaşlılara Temizlik Hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan ‘Evde Temizlik Hizmeti’ kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriliyor.

Büyükşehir Belediyesinden Yaşlılara Bilgilendirme Ve Yönlendirme Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Yaşlı Hizmetleri Birimi 65 yaş üzeri vatandaşlara yönelik vermiş olduğu hizmetlere ek olarak vatandaşlarla birebir irtibata geçerek Pandemi sürecinde bilgilendirme ve yönlendirme desteği veriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Yaşlılara Özel Hizmet

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, pandemi sürecinde...

Büyükşehir’den Yaşlılara Berber Hizmeti

​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara evlerinde berber hizmeti sunulmaya başlandı.

Artık Ramazan Amca Var...

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ramazan ayından itibaren yoksullara, yaşlılara ve tüm ihtiyaç sahiplerine hızır gibi yetişecek, gıda yardımı yapacak, “Ramazan Amca” figürünü oluşturdu.

Yaşlılara Tekne Turu

Başkan Polat’tan Hasta Ve Yaşlılara Moral Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Onlara moral vererek dualarını aldı.

Gürkan, Yaşlılara Hak Ettiği Değerin Verilmesini Söyledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi sakinlerine yemek verildi.

“Kendine ve Kentine Saygı Duy” Yaşlılara Saygılı Ol

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi 2018 yılı lokomotif projesi olan “Kendine ve Kentine Saygı Duy” projesi ile kentin nabzını tutuyor.

Karakaya Baraj Gölünde Tekne Gezisi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Huzurevinde kalan yaşlılara Karakaya Baraj gölü üzerinde tekne gezisi ile unutamayacakları bir gün yaşattı. 

Başkan Gürkan, Huzurevi Sakinlerinin Bayramını Kutladı

Başkan Gürkan, Huzurevi’nde bulunan yaşlılara sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diledi.

Çalık’tan Şehit Ailelerine, Çocuklara ve Yaşlılara Bayram Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kurban Bayramı nedeniyle Şehit ailelerini, Şehitliği, Sevgi Evlerinde kalan çocukları ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Semiha Yıldırım ve Esra Tüfenkci’den Yaşlılara Bayram Ziyareti

Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ve Bakan Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci, Ramazan Bayramında Erzincan’da iki farklı huzurevinde kalan yaşlılarla yemekte bir araya geldi.

Çalık’tan Çocuklara ve Yaşlılara Bayram Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur çalık, Ramazan bayramı nedeniyle Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı.