Tır Haberleri

Tır Haberleri

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ‘Şehitleri Anma Hatim Ve Dua’ Programı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Şehitleri Anma Hatim ve Dua’ programı yapıldı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Aile Haftası Mesajı

Toplumun çekirdeği ve temel yapı taşı olan aile, yüzyıllar öncesinden bizlere miras kalmış önemli bir kurumdur. Her toplumun kökeni bir aileye dayanır. Sağlam ve güçlü bir toplum ancak güçlü ve düzenli ailelerden oluşur. Aileye düzen vermek aynı zamanda toplumu da düzenlemek demektir.

Vali Yazıcı, Dünya Çiftçiler Günü Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle, Tarımsal Üretiminin Geliştirilmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde düzenlenen Zirai Ekipman, Fide ve Tohum Dağıtım Törenine katıldı.

 Otokoç 2. El Bayı Malatya’da Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El’in bayisi Malatya’da hizmete girdi.

Malatya’mızın Çarşısı Tekrar Esnafı İle Buluşacaktır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde esnaf odası başkanları ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Fendoğlu, Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tebligat gönderilerek 15 gün içinde işyerlerini boşaltmaları istenen Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirerek, alternatif çarşı gösterilmesini ve kurban Bayramı sonuna kadar müsaade edilmesini istedi.

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Başkan Zor, Anadolu Basınından Etki Ajanlığı Değerlendirmesi

ABB Genel Başkanı M. Bora Zor: “Gazeteciler, habercilik refleksini kaybediyor. Etki Ajanlığı konusunu basın üzerindeki ablukayı daha da artıracaktır.”

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Malatya’ya Bundan Sonra’da Desteklerimiz Olacak

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

82 Mahallemizin Yaşam Şartlarını Aynı Seviyeye Getireceğiz

Başkan Geçit, Mahalle Muhtarları İle İstişare Toplantılarına Devam Ediyor.

Vali Ersin Yazıcı Kızılay Kan Şubesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için Malatya Park Avm girişinde Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından açılan stantı ziyaret etti.

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 74.312 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Vali Yazıcı, Başkanlığında Battalgazi Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinde, Battalgazi Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya’nın Ayağa Kaldırılması Noktasında Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Geçit, Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatırımların Altına İmza Atacağız

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde üretim çalışmalarına devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapılıp saha çalışmalarında kullanılan kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacaklarını söyledi.

Malatya KOM’DAN Kaçış Yok

Malatya Komun Başarılı Çalışması Devam Ediyor. Malatya Kom Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor.

Malatya Asayişi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Ekiplerimizce İlimizde Meydana Gelen Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesine Yönelik Yapılan Çalışmalar Araklısı Devam Ediyor.

Başkan Geçit ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısına Katıldı

‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır.

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresine alternatif iki yeni turistik tren, ikinci seferini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Vatandaşlara Ücretsiz Fide Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Orduzu Katı Atık Entegre Tesisinde Yetiştirdiği Binlerce Sebze Fidesini, Vatandaşlara Ücretsiz Bir Şekilde Dağıttı.

Başkan Geçit ‘Başkanım Yanımda’ Projesiyle Kaynarca Mahalle Sakinleriyle Buluştu

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

Psikiyatri Hastaları Hünerlerini Konuşturdu

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı.

Vali Yazıcı’dan Trafik Ve İlk Yardım Haftası Mesajı

Toplumda trafik güvenliğini sağlamak ve devam ettirmek amacıyla tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de her yıl mayıs ayının ilk haftası “Trafik ve İlk Yardım Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için “Trafik ve İlk Yardım Haftası” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.  

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Er, ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşların talep, istek ve ihtiyaçlarını bizzat dinliyor.