Tedbirleri Haberleri

Tedbirleri Haberleri

Evren, Deprem Bölgesi Olan 4 İlde Uygulanmayacak

Başkan Evren' Hazine Destekli Krediler Tasarruf Tedbirleri kapsamında deprem bölgesi olan 4 ilde Uygulanmayacak'

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döneminde Alınacak Trafik Ve Güvenlik Tedbirleri Toplantısı

12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Çalışacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için gerekli tedbirleri aldı. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için 7/24 teyakkuzda olacak.

Battalgazi Belediyesi’nden Kdv İndirimi Denetimi

Battalgazi’de sorunsuz bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak için tüm tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik ürünlerinde KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesiyle birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde denetimlerini arttırdı.

Gürkan, Vatandaşlarımızın Mağdur Olmamaları İçin Gerekli Tedbirleri Aldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayının girmesiyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik Marketlerinin Depolarında incelemelerde bulundu.

Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında bütün hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuz halinde bekleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki ana arterler ile grup yollarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptılar.

Sultansuyu Sulaması S-3 Ana Kanalı Çalışması

Malatya Akçadağ Sultansuyu Sulaması Ana Kanalı Koruyucu Tedbirleri Yapımı İşine Ait Sözleşme İmzalandı.

Emniyetten Yılbaşı Tedbirleri

Karataş, Gerekli Tedbirleri Aldık, Endişelencek Birşey Yok

Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi Kozluk mevkinde bulunan Keklicek HES santralini besleyen sulama kanalının patlaması neticesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne ait Kaptaj Tesisini sel suları bastı.

Hayvanat Bahçesi 78 Türden 1250 Hayvana Ev Sahipliği Yapıyor

Covid 19 salgını sonrası alınan kısıtlama tedbirleri ile birlikte vatandaşların ziyaretine geçici süreliğine kapatılan Orduzu bölgesinde bulunan Hayvanat Bahçesi kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden vatandaşların ziyaretine açıldı.

Battalgazi Belediyesi’nden 20 Birim Müdürlüğüne Covid-19 Testi

Yeni tip korona virüs Covid-19 salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, 20 birim müdürlüğünde görevli tüm personellere koronavirüs testi yapılacak. İlk olarak salgın kapsamında sahada 7/24 hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri teste tabi tutuldu.

Jandarmadan Covid-19 Tedbirleri

Keskin; Market Tedbirleri Uygulaması, Geç Ama Beklentimiz Olan Bir Uygulamadır

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, marketlerde vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına yasak getiren uygulamayı sonuna kadar desteklediklerini ve bu uygulamanın kalıcı olmasını istediklerini bildirdi.

Cavlak, Market Tedbirleri’ Genelgesi Yerinde Bir Karar

İçişleri Bakanlığı tarafından “Market Tedbirleri” genelgesinin İl Valiliklerine gönderilmesini sevinçle karşıladıklarını dile getiren Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, “Zorunlu temel ihtiyaç maddelerinin dışında kalan ürünlerin satışının engellenmesi çok yerinde bir karar.

Gürkan: Tam Kapanmada Vatandaşımız Rahat Olsun, Tedbirlerimizi Aldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaşanan Pandemi Nedeniyle 29 Nisan Tarihinde Başlayıp 17 Mayıs Tarihinde Sona Erecek Olan Tam Kapanma İle İlgili Gerekli Tedbirleri Aldıklarını Söyledi.

Battalgazi Belediyesi, 23 Nisan’ı Çocukların Evine Götürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İçin Özel Bir Programa İmza Atan Battalgazi Belediyesi, Rengarenk Süslediği Üstü Açık Tur Otobüsüyle, Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Bu Yılda Evlerinden Çıkamayan Çocukların Bayramını Kutladı.

Koronavirüs İle Mücadelede İmkanlarımızı Seferber Ettik

Yeşilyurt’un Dört Bir Tarafında ‘Koronavirüs Salgını’ Tedbirleri Artırıldı.

Vali Baruş, Okullarda Pandemi Tedbirleri Denetimi Yaptı

Bu günkü mesaisine okul ziyaretiyle başlayan Vali Aydın Baruş, Beydağı Anadolu Lisesi, Begüm Kartal İlkokulu ve Vali Galip Demirel Ortaokulunu ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesinin Sosyal Tesisleri, Covid Tedbirleriyle Yeniden Açılıyor

“Sosyal Tesislerimizi 3 Mart Çarşamba Günü Yeniden Açıyoruz” ...

Yeşilyurt Belediyesinden, 3.244 Kg. Atık Elektrik Ve Elektronik Eşya Topladı

Yeşilyurt Belediyesi, ‘Yok Artık!’ Projesiyle Çevre Sağlığının Korunmasına Yönelik Tedbirlerini Artırdı, “3.244 Kg. Atık Elektrik Ve Elektronik Eşya Topladık”...

Battalgazi Belediyesi Can Dostlarını Unutmadı

Battalgazi Belediyesi, yeni tip koranavirüs salgını tedbirleri kapsamında...

Battalgazi Belediyesi Personeli Covid-19 Testi Yaptırdı

Covid-19 salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutan Battalgazi Belediyesi...

Battalgazi Belediyesi’nin Covid-19 Mücadelesi Örnek Oldu

Türkiye’de ilk Covid-19 vakasına rastlanılmasının ardından tedbirlerini üst seviyede tutan ve bugüne kadar...

Yeşilyurt Belediyesinin Çalışmaları Takdir Ediliyor

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında Eczaneleri Dezenfekte Ediyor.

Balıkçı Tekneleri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Denetlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Karakaya Baraj Gölü üzerinde balıkçılık yapan balıkçıların teknelerinin denetimlerini yaparak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyor.