Sanat Merkezi Haberleri

Sanat Merkezi Haberleri

Başkan Çınar, Çocuklarımızı Mevlana Ruhuyla Büyütelim

Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltaci Kültür Ve Sanat Merkezi Erdem Okulu Öğrencilerinden Mevlana Haftasına Yakışan Etkinlik!

Kadınların El Emeği Göz Nuru Çalışmaları Göz Dolduruyor

Konak’lı Bayanlar, Konak Kültür Ve Sanat Merkezindeki Biçki-Dikiş Kursuna Yoğun İlgi Gösteriyor

Halk Sağlığı Alanında Haşere İle Mücadele Konferansı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi tarafından MABESEM Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda ‘Halk Sağlığı Alanında Haşere ile Mücadele’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan, Güzel Bakan Güzel Görür

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi işbirliğinde, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü ve Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans Öğrencileri tarafından düzenlenen ‘İşler Nasıl Karma Sergisi’, Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Başkan Çınar, Esma Biltaci Kültür Ve Sanat Merkezi Yılsonu Sergisini Ziyaret Etti 

“El Sanatlarımızın Yaşatılması Ve Geleceğe Taşınmasına Büyük Önem Veriyoruz”

Bayanlarımızın Örnek Davranışını Takdirle Karşılıyoruz

Bostanbaşı Kültür Ve Sanat Merkezi Kursiyerleri İle Mahalle Sakinleri Yetim Ve Öksüz Çocuklar İçin İftar Sofrası Kurdu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Hazine Mahiyetinde Bir Eser Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür ve Yayınlar Şube Müdürlüğü’nce basımı yapılan, Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı’nın son eseri “Malatya’nın Yüzakları ” kitabının tanıtım programı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi sergi ve fuaye alanında gerçekleştirildi.

Vali Baruş, Madalya Kazanan Öğrencileri Makamında Ağırladı

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen 5 nci Dünya Helal Zirvesi 7 nci İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarında Malatya Valiliği tarafından stand açılarak tanıtım faaliyetlerinde bulunuldu.

Malatya Sanatın Merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Sanat Merkezi, 3 yaşından itibaren her yaştan vatandaşa hitap ediyor.

“Gençlerimizi İyi Bir Geleceğe Hazırlamak Asli Görevimiz”

Üniversiteye Hazırlanan Gençler, Bostanbaşı Kültür Ve Sanat Merkezi’nde Çalışıyor.

Aşure; Paylaşma ve Dayanışmanın Simgesidir

Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezinde Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Dünyanın Erenjisi ve Türkiye Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Dünyanın Enerjisi ve Türkiye’ konulu konferans Sanat Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

Daha Modern Ve Nitelikli Bir Kütüphane Yapılacak

Mevcut Kütüphanenin Yeri Kernek Meydanı Alanına Dâhil Edilecek. Yeni Kütüphane İse Büyükşehir Belediyesi İle Sanat Merkezi Arasında Kalan Alana Yapılacak.

Çocuk Meclisinin “Vatan Aşkı”  Yoğun İlgi Gördü

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Malatya Büyükşehir Kültür Sosyal İşler Başkanlığının ortaklaşa düzenlenmiş olduğu “Vatan Aşkına” konulu program Sanat Merkezi Fuaye alanında gerçekleştirildi.

Azerilerin Gözüyle 15 Temmuz Gecesi

Azerbaycanlı ünlü yönetmen Elçin Musaoğlu tarafından çekilen ‘Türkiye Benim de Vatanım’ belgeseli, 11-12 Şubat tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde ücretsiz olarak gösterilecek.

Minikler, Kille Sanat Öğreniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Sanat Merkezi’ndeki Kil Şekillendirme Atölyesi, çocuklara sanatı sevdiriyor.

Seramik İşler Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Seramik Atölyesi ilk sergisini açtı. Ücretsiz gezilebilecek “Seramik İşler Sergisi” 1 hafta boyunca açık kalacak.

Kandiller Gönlümüzü Aydınlatır, Zihinlerimizi Berraklaştırır

Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezinde mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili nedeniyle özel bir program tertip edildi.