Peygamber Haberleri

Peygamber Haberleri

Başkan Karaman'dan Aşure Günü Kutlama Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karman, Peygamber efendimiz (S.A.V.)’in Allah’ın ayı olarak işaret ettiği Muharrem Ayı'nı idrak ediyoruz. İçerisinde Aşure gününü de barındıran bu mübarek ayda günahlardan uzaklaşmalı, ibadetlerle yüce yardana yaklaşmalıyız.

Başkan Alpaslan, Aşure Günü Kutlama Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Peygamber efendimiz (S.A.V.)’in Allah’ın ayı olarak işaret ettiği Muharrem Ayı'nı idrak ediyoruz.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’ün ‘Hicri Yılbaşı’ Mesajı

Başkan Akgün; “Hz. Peygamberin ifadesiyle Muharrem Ayı, “Allah’ın (c.c.) ayıdır. Ne mutlu, ramazandan sonra ona kavuşanlara, ne mutlu, bu ayı, faziletinin farkında olarak değerlendirenlere…”

Keskin, Allah Peygamber Diyorlar Malı Götürüyorlar

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Nerede taşı kaldırsanız altında Bir Damla adlı şirket. çıkıyor. Yeter yahu, insan bir doyar. Kendilerinin adı damla ama şelale gibi götürüyorlar. ‘Allah’ diyorlar, ‘peygamber’ diyorlar, ‘Eyvallah’ deyip götürüyorlar. Malatya ile oynamaya kimsenin hakkı yok.

Battalgazi Belediyesi’nden Muhtarlara Jest

Battalgazi Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Battalgazi’de görev yapan muhtarları Diyarbakır, Mardin ve ‘Peygamberler Şehri’ Şanlıurfa’ya geziye gönderdi.

İş Adamı Avşar'dan Mevlid Kandili Mesajı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP Önceki Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP Önceki Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Rahmet ve Merhamet elçisi Peygamberimizin insanlığın üzerine doğan güneş olduğunu söyledi.

Başkan Alpaslan'dan Mevlid Kandili Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ,Peygamber Efendimizin Hayatı, Tüm İnsanlık İçin Örnek Bir Hayattır Dedi.

Başkan Akgün: Mevlit Kandili Münasebetiyle Mesaj Yayınladı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı M. AKGÜN, “Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) doğumu nasıl câhiliye yıllarındaki çürümüşlüğe deva olmuş ise bugün de o kutlu doğumun yıl dönümü vesilesiyle, günümüzdeki acıların son bulması en büyük arzumuz ve duamızdır.” dedi.

Başkan Güder’den Mevlid Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hayatının Her Noktası Örnek, Her Anı İse Kusursuz Olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Dünyaya Gelişini Müjdeleyen Mevlid Kandili Münasebetiyle Yazılı Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Çınar’dan Mevlid Kandili Mesajı

“Peygamber Efendimizin Hayatı, Tüm İnsanlık İçin Örnek Bir Hayattır”

Başkanı Çınar’dan Hicrı Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

“Ehli Beyt’i Sevmek Peygamber Efendimizi Sevmektir”

Başkan Güder’den Anneler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Annelerin sahip olunan en değerli hazineler olduğuna vurgu yapan Başkan Güder, "Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir" dedi.

Başkan Dağ’dan Anneler Günü Kutlama Mesajı

Başkan Dağ, Annelerimiz; Sevginin, Merhametin ve İyiliğin Sembolüdür. Sevgili Peygamberimiz Şöyle Buyurmuştur. Cennet Annelerin Ayağın Altındadır.

Vali Aydın Baruş “Peygamber ve Gençlik" Konulu Konferansa Katıldı

Vali Aydın Baruş, Mevlidi Nebi Haftası kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınları Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt tarafından sunulan “Peygamber ve Gençlik" konulu konferansa katıldı.

Başkan Hacı Uğur Polat’tan Mevlid Kandili Mesajı

Peygamber Efendimizin Doğumuyla Cehalet Ve Zulmün Hükümranlığı Yıkıldı.

Başkan  Çınar’dan Mevlid Kandili Mesajı

“Hz. Peygamberimizin Eşsiz Hayatını Örnek Almak Yegâne Gaye Ve Görev Olmalıdır”

Öznur Çalık ‘dan Mevlit Kandili Mesajı

Bugün rahmet Peygamberi, iki cihan serveri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in(SAV) yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz.

Hatipoğlu, Peygamber Efendimizin Yolunu Takip Edersek

Yeşilyurt Belediyesinin kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği, ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Başkan Çakırdan Mevlid Kandili Mesajı

Peygamberimizin Doğumu İnsanlığa Rahmet ve Güzellikler Sunmuştur

Yeşilyurtlu Muhtarlar ‘Peygamberler Şehri’ Şanlıurfa’da

Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlar Günü Nedeniyle Şanlıurfa’ya Gezi Düzenledi

O Hristiyan Ülkesinde Çocuklara En Çok 'Muhammed' İsmi Veriliyor

Quartz isimli siteye göre Britanya'da yeni doğan bebeklere en çok verilen isim, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in ismi...

İşte Cehennemliklerin Özellikleri

Peygamber Efendimiz cehennemlik olanların en önemli özelliklerini katı kalplilik, kabalık, cimrilik ve kurularak yürümek diye belirtmiştir.

Polat, Kudüs, Kadim Medeniyetimizin Bir Parçası

Polat, ‘ Peygamberler Şehri Kudüs’ü Anlamak ‘ konulu Bilgi Yarışmasında dereceye giren 44 kişiyi dualarla Kudüs’e uğurladık”

​​​​​​​Şiir ve İlahi Dinletisi

Duygu dolu gecede Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (s.a.v) duyulan hasret şiir ve ilahilerle anlatıldı.

‘Hz. Peygamber Ve Güven Toplumu’ Adlı Etkinlik Gerçekleştirildi

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Müftülüğü tarafından ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ adlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Peygamber Efendimiz (sav)’in doğumunun 1446. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.