Özellikleri Haberleri

Özellikleri Haberleri

Gürkan İle Vali Baruş Yeni İtfaiye Binasında İncelemelerde Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte Yeni İtfaiye Binası’nı gezdi. Yeni İtfaiye Binası fiziki ve teknik özellikleri hakkında bilgiler alan Vali Baruş ve Başkan Gürkan, binanın Malatyalılara hayırlı olmasını dilediler.

Rektör Karabulut’tan Hayırsever İşadamı Akyüz İçin Taziye Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi  (MTÜ) Rektörü Prof. Dr.  Aysun Bay Karabulut,  üniversitenin Battalgazi Kampüsüne Hekimhan’daki Osmanlı eseri Köprülü Mehmet Paşa Camii’nin aynı mimari ve yapısal özelliklerini taşıyan cami yaptıran hayırsever insan Ali Akyüz’ün vefatı nedeniyle  taziye mesajı yayınladı.

İş Makinalarının Teknik Özellikleri Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 47 adet iş makinalarının teknik özellikleri hakkında firma yetkilisi Makine Yüksek Mühendisi Göndür Pusat tarafından basın mensuplarına bilgiler aktarıldı.

İşte Cehennemliklerin Özellikleri

Peygamber Efendimiz cehennemlik olanların en önemli özelliklerini katı kalplilik, kabalık, cimrilik ve kurularak yürümek diye belirtmiştir.

Keskin, Oruç Tutarken Gösterilen Sabır, Trafikte Araç Kullanırken de Gösterilmeli

Şevket Keskin, Ramazan Bayramı'nda yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunarak; “Ramazan ayının en önemli özelliklerinden birisi ‘sabır’dır.