Özel Haberleri

Özel Haberleri

Battalgazi Belediyesi Sanat Atölyesi Öğrencilerinden Yüzde Yüz Başarı

Battalgazi Belediyesi’nin Sanat Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler, üniversitelerin özel yetenek sınavlarında tam başarıya ulaştı. Öğrenciler, başarılarının ardından Başkan Taşkın’ı ziyaret etti.

Başkan Geçit, Çevre Dostu Politikalarımız İle Daha Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalışıyoruz

Toplumun tüm kesimlerinin sağlıklı ve güzel bir hayat yaşaması için sportif ve sosyal hizmetlerde farkındalık oluşturan hizmetlerin altına imza atan Yeşilyurt Belediyesi, bu yıl ki ana teması ‘Paylaşımlı Kamusal Alanlarda, Şehri Birlikte Yaşayalım’ olan Avrupa Hareketlilik Haftasını özel etkinliklerle kutlayacak. 

Bakan Tunç'tan Narin Cinayetine İlişkin "İfade Tutanakları" Hakkında Uyarı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetine ilişkin, "Soruşturma gizli ancak ifade tutanakları avukatlara verildiği için bunların basında, kamuoyunda, televizyon ekranlarında değerlendirildiğini görüyoruz. Bazı değerlendirmelerin özellikle soruşturmanın selameti açısından sakıncalı olabilir." dedi.

Tarihi Mekanlarda Açılan İçki Dükkanları Tepki Topluyor

Kadim şehir Mardin'de özellikle vakıflara ait iş yerlerinin içki mekânlarına dönüştürüldüğünü kaydeden Mardin Medreseler Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Yüksel, gün geçtikçe bu tür mekânların arttığını, özellikle cami ve okullara yakın olmasının rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

Battalgazi’de Yaz Akşamları Programı Büyük İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından İl Halk Kütüphanesi önünde düzenlenen Yaz Akşamları programı büyük bir ilgiyle karşılandı. Battalgazi halkının yaz akşamlarını keyifli ve spor dolu geçirmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen program, özellikle ders çalışan gençlere moral olurken, çeşitli spor etkinlikleri ve sosyal aktivitelerle yoğun katılımla geçti.

AKÇADAĞDER 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramında Etkinlik Düzenledi

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında özel bir etkinlik düzenlendi. Malatya basınımızı unutmadı ve her zaman olduğu gibi bugünde yanlarında olmuştur.

Battalgazi Belediyesinden Dünya Çevre Günü’ne Özel Etkinlik

Battalgazi Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Dünya Çevre Günü Ve Türkiye Çevre Haftası Dolayısıyla Açık Alan Resim Şenliği Düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi İle Bem-Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Battalgazi Belediyesi İle Belediye Ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Arasında Belediye Bünyesinde Çalışan Memurları Kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı.

Battalgazi Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Arasında İmzalar Atıldı

Battalgazi Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında belediye bünyesinde çalışan memurları kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. 

Elazığ Hipodromu Çok Özel, Minik Yürekleri Misafir Etti

Elazığ Hipodromu, yönetimdeki farklı vizyonu ile fark yaratmaya devam etme kapsamında özel öğrencileri, arkadaşlarından ayırmadan “Ağır Misafir” kapsamında misafir ederken, minik yüreklerine dokundu.

Esenlik Marketlerde 34. Yıla Özel Büyük İndirim Çadırı Kampanyası

​​​​​​​Esenlik Marketler, 34. kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği kampanya ile müşterilerine büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Malatya Büyükşehir Belediye arkasında 24-30 Mayıs tarihleri arasında, toplam 7 gün sürecek olan indirim çadırında, stoklar her gün eşit miktarda satışa sunulacak.

Türk Mutfağı Haftası

Zengin bir tarihe ve kültüre sahip Türk mutfağı, 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası ile tüm dünyaya tanıtılıyor. Bu özel hafta kapsamında yurt içinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Medicana Konteyner Kent’e Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı; Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek’in katılımı ile Özel Medicana Sivas Hastanesi, Sivas MBA okulları ve Sivasspor Kulübü paydaşlığında organize edilen, Medicana Konteyner Kent ziyaretine katıldı.

Battalgazi Belediyesi'nden Engelliler Gününe Özel Tiyatro Oyunu

Battalgazi Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününe özel tiyatro oyunu sergilenecek.

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

Başkan Gürkan'a Teşekkür 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı konuşmada. Geniş hizmet yelpazemiz çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun açılması ile birlikte yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Özellikle kırsal kesimde yol çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

Keskin, Sivas Caddesi İle Sıtmapınarı Arası Yıkılarak Malatya Çarşısı Olarak Düzenlenmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya il merkezinin depremde büyük zarar gördüğünü belirterek, Sivas Caddesi ile Sıtmapınarı arasındaki tüm işyeri ve binalar yıkılarak bu bölge en fazla 2 katlı yapıları geçmemek kaydıyla özel olarak Malatya Çarşısı olarak düzenlenmeli önerisinde bulundu.

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de Kartpostallık Manzaralar

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki eşsiz doğanın ve tarihi yapıların karla bütünleşmesi, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu. Özellikle UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Arslantepe Höyüğü’ndeki kartpostallık görüntüler ise vatandaşlara görsel şölen sundu.