Ortadan Haberleri

Ortadan Haberleri

Prof. Dr. Geçit: İddialı Bir Söz ve Biz Bu Sözü Tutacağız

'6 Şubat depremine ilişkin Malatya'daki tüm olumsuz sonuçları 2 yılda ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız'

Kent Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından resmi törenlerde şehir merkezinde oluşan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla Malatya’ya yeni bir meydan ve tören alanı kazandırmak için başlatılan Kent Meydanı çalışmaları hızla devam ediyor.

Topsöğüt’ün Kanalizasyon Hatları Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Çalık, Üreticilerimizin Arpa Teminindeki İhtiyacı İle İlgili Sorununu Çözdük

AK Parti Merkez  Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hayvan üreticilerimizin yem ihtiyacıyla ilgili sorunları masaya yatırdık. Üreticilerimizin öncelikle yemle ilgili sorunlarının aşılması için arpa teminindeki engelleri ortadan kaldırmak için Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile bir görüşme yaptık.

Horata Deresi Üzerine Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yeni Köprü Yapıldı

Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı yılların sorunlarını da bir bir ortadan kaldırıyor.

Hekimhan-Güvenç Mahallesi’nin Alt Yapı Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Hekimhan İlçesi’ne bağlı Güvenç Mahallesi’nin kanalizasyon ve içme suyu sıkıntısı ortadan kaldırılıyor.

Görme Engelli Aileye Başkan Güder’den Anlamlı Ziyaret

Başkan Güder: “Engelsiz Yaşam Merkezi’miz Engelleri Ortadan Kaldırıyor”...

Malatya’ya Yeni Meydan Ve Tören Alanı Kazandırılıyor

Resmi törenlerde ve kutlamalarda şehir merkezinde oluşan güvenlik ve trafik risklerini ortadan kaldırmayı amaçlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’ya yeni bir meydan ve tören alanı kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

MGTC’den Başkan Güder’e Ziyaret

Başkan Güder: “Gelişmişlik Farkını Ortadan Kaldırmalıyı Hedefliyoruz”

Yeşilyurt’ta Metruk Binalar Teker Teker Ortadan Kaldırılıyor

“Sağlıklı Ve Huzurlu Yaşam Alanların Sayısını Artırdık”

Bilgi Eksikliği Depremden Daha Büyük Bir Tehlikedir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Malatya’da Deprem Gerçeği’ Çalıştayı’nda deprem ve diğer doğan afetlerin oluş nedenleri ile can ve mal kayıplarına sebep olan engellerin ortadan kaldırılmasına yönelik çözüm metodları bilimsel veriler şeklinde katılımcılarla paylaşıldı.

Depremde Göçük Altında Kalan Hayvanlara Tedavi Uygulandı

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da da kendini hissettiren 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi sahada çalışmalarına devam ediyor, tüm imkânlarını seferber ediyor.

Başkan Gürkan: Zor Günleri El Ele Vererek Atlatacağız

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da da kendini iyiden iyiye hissettiren 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi tüm imkânlarını seferber etti.

Başkan Güder: “Kırsal Bölgenin Dezavantajlarını Ortadan Kaldırıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Okuldan Havuza Kulaç At’ projesi ile Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde hayatlarında ilk kez havuzla buluşan öğrencileri ziyaret ederek, “Kırsal bölgelerin dezavantajını bu tür projeler ile bir nebze olsun ortadan kaldırabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

Başkan Gürkan, Esas Olan İnsanlarda Sevgi Engelinin Olmamasıdır

Başkan Gürkan: Engelleri ortadan kaldırırsak engelsiz bir yaşamı insanlara sunarız. Aslında herkesin bir engeli vardır. Bazıları görünen, bazıları ise görünmeyen engellerdir.

“Tüm Engelleri, Bir Ve Beraber Hareket Ederek Ortadan Kaldırıyoruz”

‘Tut Elimden’ Projesi İle Engelli Vatandaşlara Verilen Hizmetler Devam Ediyor.

Fırat Edaş’tan Malatya’da Yeraltı Kablo Tespit Çalışması

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kurumların altyapı çalışmalarından kaynaklı elektrik kesintilerini ortadan kaldırmak amacıyla yeraltı kablo tespit çalışmalarına devam ediyor.

Asiltürk, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

“Esnafın Sorunlarını Ortadan Kaldıracak Bir Çalışma Yapıyoruz”

Yılan’dan Ramazan Ayı Mesajı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederek, "İnsanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan bu ayda birlik ve beraberliğin pekişmesinde, insanımız arasındaki tüm makam ve mevkilerin ortadan kalkmasına imkân tanınır.

Çevreyollarındaki Engeller Bir Bir Ortadan Kaldırıldı

Son dönemlerde yol açma ve asfaltlama işlerine büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, 2. ve 3. Çevreyollarını tamamlayarak halkın hizmetine sundu.