Okuma Haberleri

Okuma Haberleri

Vali Yazıcı, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışma Finali Ödül Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kernek Karagözlüler Cami’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine katıldı.

Başkan Güder, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla Gaziosmanpaşa İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olarak tatilde okumaları için kitap hediye etti.

Gençler Büyükşehir Belediye Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Malatya Kent Konseyi İlmi ve Fikri Okumalar Çalışma Grubu organizasyonunda kitap okuma ve mütalaa programı gerçekleştiren Medeniyet Tasavvuru Okulu öğrencileri için Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemek amacıyla gezi programı düzenlendi.

Gençler Kitap Tahlilleri İle Yeni Ufuklar Kazanıyor

Malatya Kent Konseyi İlmi ve Fikri Okumalar Çalışma Grubu kitap mütalaalarına devam ediyor. Bu kapsamda öğrenciler bu hafta Ömer Tuğrul İnançer’in “Kalbi Selim” kitabını okuyarak mütalaasını yaptılar.

Hızlı Okuma Sınav Başarısını Artırıyor

Işık Hızında Okumak İster misiniz?

Başkan Çınar, Hedefimiz Bilinçli Bir Nesil Yetiştirmektir

‘Bir Bilenle Bilge Nesil’kitap Okuma Ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni İle ‘Hayati İnanç’ Söyleşi Etkinliği Yoğun İlgi Gördü.

Kur’an Bülbülleri Battalgazi’de Mest Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayının manevi havasına ayrı bir değer katan ödüllü “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışması unutulmaz final programı ile sona erdi.

Kur’an-I Kerim Okuma Yarışmasının Ön Elemesi Tamamlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışmasının ön elemesi tamamlandı. Ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan yarışmanın finali ise 26 Nisan Salı Günü Battalgazi Belediyesi’nde yapılacak.

Çınar, Bir Bilenle Bilge Nesil Projesiyle Kitap Okuma Projesi

Yeşilyurt Belediyesi İle Genç Memur-Sen Şube Başkanlığı ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Projesini Hayata Geçirdi.

Battalgazi Belediyesi’nden Umre Ödüllü Kur’an-I Kerim Okuma Yarışması

Kur’an-ı Kerim okumaya teşvik etmek, özendirmek ve Kur’an-ı Kerim’in emirlerini anlatmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışması düzenlenecek.

Obama’nın Türk Danışmanı Riccon Doğan, Battalgazi’deki Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in daveti üzerine Malatya’ya gelen ABD eski Başkanı Barack Obama'nın 'Türk Danışmanı' olarak bilinen dünyaca ünlü Beden Dili Uzmanı Riccon İlhan Doğan, beden dili ve düşünce okuma teknikleri üzerine düzenlenen özel bir eğitim programında ilçedeki gençlerle buluştu.

Çınar, Okumak Gelişmektir, Özgürlüktür, Aydınlanmaktır

Başkan Çınar, Çavuşoğlu Ve İlyas Kitap Kafede Ders Çalışan Gençleri Ziyaret Etti.

Battalgazi’de Kur’an-I Kerimi Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

Başkan Güder: “Bu Yarışmalarımızın Sayısını Arttıracağız”

Yeşilyurt’un Yöresel Kumaşı Ehram, Hünerli Kadınların Elinde Hayat Buluyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Türkiye’de dokumacılığın merkezi olarak gösterilen Yeşilyurt’umuzun tarihi bölgelerinden Çırmıhtı’ya özgü ehram kumaşı, geleneksel hayatımızın kıymetli bir parçası olup, hünerli kadınlarımızın ellerinde geleceğe taşınıyor.

MASKİ Futbol Turnuvası Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada, Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Abone Okuma ekibi şampiyon oldu.

17’inci Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen “17. Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” yarışması finali ilimizde yapıldı.

Akşit, Dokumacılık Tarihimize Yakışan Bir Müze

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit, Mahmut Çalık, Ahmet Çalık Tekstil Müzesini İnceledi

Muharrem Ayı Dolayısıyla Düzenlenen Özel Programda Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi

“Hz.Hüseyin’in Bıraktığı Mirası İyi Anlamak, İyi Okumak Lazım”

Başkan Güder, Kursiyerlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi tarafından Fırat Mahallesi’ndeki Semt Konağında açılan Halı dokuma kursundaki kursiyerlerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Battalgazi Belediyesi, 8 Eylül UNESCO Dünya Okuma Günü Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilere Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırılmasına Katkı Sağlamak Amacıyla “Oku Ve Kağıda Dök” İsimli Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Düzenliyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Kültür Sanat Kursları Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında ücretsiz olarak açılan resim, halı dokuma, müzik, minyatür, seramik, ebru ve hüsnü hat gibi birçok sanatın verildiği eğitimler, ilçe halkının büyük ilgisini görüyor.

Battalgazili Kadınlar Malatya Motifli Halılar Dokuyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında açılan Halı Dokuma kursu ile kadınlar hem meslek öğreniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Çınar, Yeşilyurt’un Yöresel El Dokuması Ehramı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Başkan Çınar, Yeşilyurt’un Yöresel El Dokuması Ehramı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Tanıttı, Ehram, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Ki ‘Dokuma Atlası’ Sergisinde Yerini Aldı.

Yeşilyurt Tekstil Kenti Dokumacılığın Merkezidir

Mahmut Çalık&Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, Halı Dokuma Kursuna Ev Sahipliği Yapıyor.

Başkan Gürkan'dan Girişimci Kadın Kooperatifine Ziyaret

Kursiyerler Başkan Gürkan'a El Dokuması Türk Bayrağı Hediye Etti.

Odak 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Gerçekleştirildi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ODAK 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Gerçekleştirildi

Büyükşehirden Halı Dokuma Kursu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Anı Evi içerisinde oluşturulan ve Sağlık Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliğiyle organize edilen halı dokuma kurs merkezini ziyaret ederek kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Özhüsrev, “Herkesi Her Zaman Kitap Okumaya Davet Ediyoruz

AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında okuma programı düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi’nden Kitapseverlere Anlamlı Hediye

Battalgazi Belediyesi, kitabı sevdirme ve okuma alışkanlığını kazandırmak için ‘Kütüphaneler Haftası’ etkinlikleri kapsamında 500 kitap dağıtımı gerçekleştirdi.