Mustafa Haberleri

Mustafa Haberleri

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Geleneksel Bayram Buluşması

Buluşmada konuşma yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa CANBAY, birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Başkan Taşçı, Emeklilerimzin Yanındayız

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Bizler her zaman emekli kardeşlerimizin yanındayız.

Başkan Şarlak, Deprem Bölgesinde Destek Ve Teşvikler Artırılmalı

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Malatya, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta iş gücü kaybı yaşanmaması için destek ve teşvikler verilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Canbay, Vatandaşlarımızın Yanındayız

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

Başkan Mustafa Şarlak, Yaraları Hep Birlikte Saracağız

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan felakete ilişkin olarak “Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Başkan Karaman’dan Başsağlığı Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Mustafa Destici’nin Babasının Vefatı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Malatya ASKON'dan 100 Milyon Dolar İhracat

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, “Gayemiz ülkemizin dört bir yanında ülke ekonomimize katkı sunmak” dedi.

KİCK BOKS Sporcuları Dan Sınavı İçin Tatamide Ter Döktü

Türkiye Kick Boks Federasyon’un,2022 faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak Dan sınavı 11 Aralık 2022 tarihinde  İzmir  Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda yapıldı.Sporcuların  heyecanlı bekleyişleri nihayet  mutlu sonla son buldu.

Başkan Zelyurt'tan TİNGADER Ziyaret

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve beraberinde Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Hasan Kaplan, Mustafa Birişik, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Malatya Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den ABYB’ye ziyaret

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve beraberindeki heyet Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Anlamlı Program

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 84’üncü Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anılıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 84. Ölüm Yıl Dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda Anıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84.yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törene katıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Malatya'da Düzenlenen Törenle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihâlinin  84’üncü yıl dönümü münasebetiyle anma töreni düzenlendi.

Vali Hulusi Şahin’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde minnet ve saygıyla yâd ediyorum.

Keskin, Atatürk’ün Liderliği Bugünde Milletimiz İçin Işık Olmaya Devam Etmektedir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. Yıldönümünde yayınladığı mesaj da, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.” Dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Milletvekili Ağbaba’dan 10 Kasım Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Büyük Birlik Partisi Seçim Startını Malatya'dan Verdi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 2023 seçimlerinin startını 'Sevdamız Türkiye' sloganı verdi.

Malatya Baro Başkanı Demez’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Türk Milletinin yazdığı destan sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Demokratik, Laik ve Sosyal bir Hukuk Devletidir.

Muhtarlardan Başkan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ile yönetim kurulu üyeleri Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi'ni 30 Ekim’de

Sadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Türkiye Gündemiyle Ve Yine Parti Kongresiyle İlgili Bazı Açıklamalarda Bulundu.

Mustafa Canbay, 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay Biz Saadet Partisi olarak kurulan tuzakların, sergilenmek istenen oyunların farkındayız! Milletimizin de farkında olmasını istiyoruz. 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Vali Şahin, Başdemir, Ortaokulu Temel Atma Törenine Katıldı

Hayırsever iş insanı Mustafa Başdemir tarafından, İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yaptırılacak olan Adnan Başdemir Ortaokulu için temel atma töreni düzenlendi.

Ahilik Haftası Tarihi Kervansarayda Kutlandı

Malatya’da 2022 yılı Ahilik Haftası kutlama töreni Eskimalatya’da tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda gerçekleştirildi.