Milli Eğitim Bakanı Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Haberleri

Bakan Özer Milli Eğitim Müdürleri İle İftarda Bir Araya Geldi

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilin millî eğitim müdürüyle Ankara'da iftar programında bir araya geldi. 

Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı'nın Raporu Bakan Özer’e Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı”nın raporu hazırlandı. Hazırlanan rapor, bir takım temalarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e sunuldu.

Keskin, Taşımalı Eğitim Servisi Yapan Esnafların Sorunu Çözülecek

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, taşımalı eğitim servisi yapan şoför esnafının sorunlarını Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e aktardığını ve sorunun kısa sürede çözüleceğine dair söz verildiğini açıkladı. 

Gürkan, En Önemli Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Rönesans Eğitim Vakfı tarafından yaptırılan Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi’nin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in teşrifleriyle açılışının gerçekleştiği programa katıldı.

Selahattin Başkanımıza Eğitim Alanına Yaptığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Ediyorum

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti.

Mesleki Eğitim Dosyası Bakan Özer’e Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri” dosyası Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’ sunuldu.

Milletvekili Eker, Malatya’nın Tarihi Battalgazi’de Saklı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir takım ziyaretler için Malatya’ya gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Mehdi Eker ile Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’i Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de konuk etti.

Başkan Gürkan Milli Eğitim Bakanı Özer’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Malatya’ya Okul Müjdeleri.

Başkan Çınar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İle Biraraya Geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile bir araya gelerek, Yeşilyurt’ta gerçekleşen eğitim yatırımları hakkında bilgiler aktarıp, yeni dönem projeleri için taleplerini iletti.

Malatya’ya Yen Bir Milli Eğitim Binası Ve Tören Alını Kazandırmak İçin Çalışıyoruz

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile bir araya gelerek Malatya’ya yapılacak olan yatırımlar hakkında görüştüler.

Fırat, Birileri Milli Eğitim Bakanına Dur Demeli

Sayın Bakan Ziya SELÇUK özel olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na atanıp eğitimi felç etmek için mi görevlendirildi acaba diye düşünmeden kendimi alamıyorum.

Bakan Selçuk’un Katılımıyla Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin Açılışı Yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından TESKOMB’un katkıları ile yapılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin açılışı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile gerçekleştirildi.

Polat, Büyükşehir Belediyesi Olarak Eğitime Her Zaman Destek Verdik

Açılış ve temel atma törenleri için Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

1.3 Milyon Öğrenci Taşımalı Sistemde Eğitim Görüyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesine yanıt veren Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ülke genelinde 1 milyon 322 bin 281 öğrencinin taşımalı eğitim gördüğünü açıkladı. 

Bakan Tüfenkcı,Sivas’da Konuştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile 4 Eylül etkinlikleri kapsamında Sivas'ın Değerleri Tanıtım Etkinliği'ne katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere Sivas'a gitti.

Vali Toprak, Bakan Yılmaz’a İlimizin Eğitim Alanındaki Taleplerini İletti

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın beraberinde Sivas Valisi Davut Gül ile birlikte Darende ilçesini ziyaret etti.