Malatya Tso Haberleri

Malatya Tso Haberleri

Malatya TSO üyelerinin sorunları bakanlıklara iletiliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 7. Meslek Komitesine üye müteahhitlik firmalarının sorun ve talepleri hazırlanan resmi yazı ile ilgili bakanlıklara gönderildi.

Malatya TSO ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başta Ankara olmak üzere 11 Büyükşehir Belediyesi’nin kayısı alımı, kayısı üreticisi ve kayısı ticareti yapan esnafın desteklenmesini içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

Malatya TSO Üyelerine TARSİM’in Yenilikleri Anlatıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen TARSİM Poliçe Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda üyelerine seslenerek “Lütfen, sorunlarınız ne olursa olsun meslek komiteniz aracılığıyla bize taşıyın” dedi.

Başkan Sadıkoğlu, 6 Puanlık Prim Desteği Yeniden Hayata Geçirilmeli

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, işverenin üzerindeki maliyet yükünün düşürülmesi için 6 puanlık sigorta primi işveren desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirterek, desteğinin yeniden hayata geçirilmesini talep etti.

Başkan Sadıkoğlu: Tüm Zamanların En Yüksek İhracatını Gerçekleştirdik

Malatya’dan 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7 artışla 455 milyon dolar ihracat gerçekleştirildi. Malatya’nın tüm zamanların en yüksek ihracatını gerçekleştirdiğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Cumhuriyetimiz ve Odamız 100. yılına girerken, şehrimizin ihracatta yakaladığı başarı ivmesinin artarak devam etmesi için ihracat odaklı çalışmalar yürütmeye 2023 yılında da aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Malatya TSO’dan Öğrencilere Bot ve Mont Yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında alınan bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Malatya TSO’da 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Paydaş Toplantısı Düzenlendi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı düzenlendi.

Sadıkoğlu, Girişimlerimiz Olumlu Sonuçlandı, 6. Bölge Teşvikleri Süresi 2 Yıl Uzatıldı

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehrimizin üretimi, ihracatı ve istihdamı adına büyük önem arz eden 6. Bölge Teşviklerinin süresi 2 yıl daha uzatıldı.

Sadıkoğlu, Esnafımızın, Tüccarımızın Ve Sanayicimizin Gür Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Bizlere iletilen tüm sorunların çözümü için çatı kuruluşumuz TOBB ve ilgili kurumlarla dirsek teması halindeyiz. Esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin gür sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Doğalgaz Mühendislik Firmalarının Sorunları Masaya Yatırıldı

Malatya TSO’da düzenlenen toplantıda doğalgaz mühendislik firmalarının Aksa Malatya Doğal Gaz Şirketi ile yaşadığı sorunlar konuşuldu, çözüm önerileri sunuldu.

Malatya TSO, Okul Bahçesine Atatürk Büstü Yaptırdı

Doğanşehir Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve hasar gören Atatürk Büstü, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından yeniden yaptırıldı.

Malatya’dan 360 Milyon Dolar İhracat

Malatya’dan 2022 yılının ilk on ayında önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artışla 360 milyon 780 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üretimin, istihdamın ve ihracatın yara almadan devam edebilmesi için işletmelerimizin daha çok desteklenmeye ihtiyacı var” dedi.

Malatya TSO Heyeti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde MTSO Meclis Başkanı Hakan Er ve meclis üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Malatya TSO’da Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yoğun Katılımla Düzenlendi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönemin ilk meclis toplantısı yoğun bir katılımla düzenlendi.

Başkan Sadıkoğlu, Aile Şirketlerinin Sürdürülebilirliği Kurumsallıktan Geçiyor

“Neden Kurumsal Yönetim?” konulu panelde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Aile şirketlerinin kurumsallaşma kavramını fazlasıyla önemsemesi gerekiyor” dedi.

Malatya TSO’dan Bir İlk Daha

Türkiye’de ilk kez “TSE Üye Dostu Kuruluş Belgesi” alan TSO oldu.

Elazığ TB’de Malatya TSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Elazığ Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ETB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya TSO’nun Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

2 Ekim Pazar günü yapılan Malatya TSO Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından 9 Ekim Pazar günü yeni meclis üyelerinin oylarıyla gerçekleştirilen seçimle, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Malatya TSO'ya Hangi Komitede Kimler Seçildi?

Malatya Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) Seçimlerinde 30 Komitenin 23 Kazanan Sadıkoğlu ve 7 Komite Kazanan Akif Baştürk'ün Listesinden Kimler Kazandı. İşte 30 Komitede Yer Alacak 80 Temsilcinin Listesi

Başkan Sadıkoğlu, Her Bir Üyemiz Bizim İçin Kıymetli

2018 yılında 6 bin 600 olan üye sayısının yüzde 50 artarak 9 bin 600’e yükseldiğini belirten Malatya TSO Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İlimiz ekonomisinin büyümesi adına attığımız güçlü adımlar odamıza olan güveni de arttırdı.

Başkan Sadıkoğlu, Talep Etti, Cezalar Silindi

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun zirai ilaç satışı yapan firmalara kesilen cezaların iptali için yaptığı girişim sonuç verdi. Tarım ve Orman Bakanlığı cezaları iptal etti.