Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Haberleri

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor. 

MABESEM Kurslarına Her Yaştan İnsan İlgi Gösteriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) 2022-2023 yılı kurs faaliyetlerine başladı.

Nezaket Okulları Yılsonu Etkinlik Programını Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü ile İl Müftülüğü işbirliği ile açılan ‘Nezaket Okulları’na kayıtlı öğrenciler tarafından Kongre ve Kültür Merkezi’nde yılsonu gösterisi düzenlendi.

Nezaket Okullarındaki Öğrencilere İlk Karnem Kumpanyası Etkinliği Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü ile İl Müftülüğü tarafından iş birliği ile açılan ‘Nezaket Okulları’na kayıtlı 280 öğrenciye yönelik olarak ‘İlk Karnem Kumpanyası’ programı düzenlendi.

Mekke’nin Fethi Konulu Program Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği organizasyonunda 11 Ocak 2022 yılının Mekke’nin Fethi’nin 1392. yıl dönümü olması vesilesi ile bir program düzenlendi.

Nezaket Okulu Öğrencileri Karne Heyecanı Yaşadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ...

“Benim Adım Kadın”Resim Sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayanların yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı

Günlerden Bir Gün Sahnelendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla tiyatro gösterisi sahnelendi.

İdlib Şehitleri İçin Bayrak Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İdlib Şehitleri için özel bayrak koreografisi düzenlendi.

Büyükşehir’den Doğanyollu Çocuklara Etkinlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Doğanyol’da ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi. 24 Ocak depreminden etkilenen Doğanyol’da düzenlenen etkinliğe 190 çocuk katıldı.

Toki’de Kültürel Faaliyetler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından TOKİ Bölgesinde sosyal-kültürel etkinlikler düzenleniyor.

Büyükşehir’den Silüet Resim Sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi 2020 Yılı Sanat Etkinlikleri kapsamında Silüet Resim Atölyesi Performans Sergisi düzenlendi.

Gürkan, “Yaşlılarımıza Her Zaman Minnet Ve Şükran Duyuyoruz”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Konağı’nda yaşlı vatandaşlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Depremi Yaşayan Çocuklara Sanatsal Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından, depremi yaşayan çocuklara yönelik psiko - sosyal destek amaçlı olarak tiyatro ve kil şekillendirme eğitimi verildi.

Fotoğraf Makina Müzesi Yüzbinleri  Ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı Malatya 2023 Fotoğraf Makinası Müzesi yoğun ilgi görüyor.

Cemal Aslan Temel Beceri Ve Eğitim Merkezinden Miniklere Sportif Etkinlikler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’nde 4-7 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz olarak sportif etkinlikler düzenleniyor.

Büyükşehir’den Darende’de Eğitim Semineri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından Darende’de öğrencilere yönelik eğitim semineri verildi.

Malatya Sanatın Merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Sanat Merkezi, 3 yaşından itibaren her yaştan vatandaşa hitap ediyor.

Akıl Teri Döktüler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki eğitim merkezleri arasında satranç turnuvası düzenlendi. 2 kategoride düzenlenen turnuvada öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Tarihi Sinematografla Nostaljik Film Gösterimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki 2023 Fotoğraf Makinası Müzesi’nde adeta geçmişe yolculuk yapılıyor.

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’na Öğrenci Alımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Türk Müziği Konservatuvarına (MBTMK) öğrenci seçmeleri sınavı düzenlenecek.

Büyükşehir’den Miniklere Piknik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen 6.Yaz Okulu etkinlikleri kapsamında 400 öğrenci piknikte buluştu.

Malatya Yazıları Yayınlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yayınlanan kültür kitapları arasında yeni bir eser çıktı.

Büyükşehir Tiyatro Etkinlikleri Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin organizasyonuyla ilimize gelen, “Çığa Sanat” tarafından sahnelenen; Tuzak isimli oyun, büyük ilgi gördü.

Malatya’da Çini Sanatına Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından açılan Çini Kursları büyük ilgi görüyor.

2.Genç Yetenekler Sanat Buluşması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen “Genç Yetenekler Sanat Buluşması’nın bu yıl ikincisi start aldı.

Kernek Şiir Festivali Dolu Dolu Geçti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Kernek Şiir Festivali düzenlendi.

Büyükşehir’den Kültür Yayınları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yapılan kültür yayıncılığı önemli bir boşluğu dolduruyor.

4.Ulusal Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen 4. Ulusal Resim Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Büyükşehir’den Solistler Geçidi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından unutulmaz bir konsere daha imza atıldı.