Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden Baca Temizliği Uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, havaların soğudu ve kış mevsiminin geldiği bu dönemde vatandaşları baca temizliği yaptırmaları konusunda uyardı.

Canımız ve Malımız Onlara Emanet

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde İtfaiye Haftası dolayısı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

Arguvan Eski Sağlık Ocağı Yeni İtfaiye Binası Olarak Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü arasında Arguvan İlçesinde bulunan ancak kullanılmayan Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına 5 yıllığına devri için protokol imza töreni düzenlendi.

İtfaiye Teşkilatı 2020 Yılında 6 Bin 150 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı...

Büyükşehir İtfaiyesi Hatay’daki Yangın Söndürme Çalışmalarına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Malatya’daki yangınlarla başarılı bir şekilde mücadele ederken diğer illerde meydana gelen doğal afetlerde de yardıma koşuyor.

Bahçe ve Ot Yangınlarına Dikkat

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı havaların ısınması ile birlikte çıkabilecek yangınlara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Öğrencilere Yangın Anında Yapılması Gerekenler Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Hekimhan Kaymakamlığı personellerine, Sakarya Ortaokulu öğrencilerine, Bahçeşehir Okulları öğrenci ve personeline yönelik yangın eğitimi verildi.

Öğrencilere Yangın Ve Deprem Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, eğitim kurumlarındaki öğrenci ve çalışanlar ile engelli vatandaşlara yönelik yangın ve deprem eğitimi verildi.

2017'de 5 Bin 858 Olaya Müdahale Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2017 yılı içerisinde 5 bin 858 olaya müdahale etti.

Çılgın İftaiyeciden Çılgın Teklif

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye çavuşu, sevdiği genç kıza itfaiye aracının merdiveninden evlenme teklif etti.

5 Adet Arazi Tipi Kurtarma ve Müdahale Aracı Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı araç filosuna 5 adet 4x4 arazi tipi kurtarma ve müdahale aracı ekledi.