Mabesem Haberleri

Mabesem Haberleri

MABESEM Kurslarına Her Yaştan İnsan İlgi Gösteriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) 2022-2023 yılı kurs faaliyetlerine başladı.

Halk Sağlığı Alanında Haşere İle Mücadele Konferansı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi tarafından MABESEM Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda ‘Halk Sağlığı Alanında Haşere ile Mücadele’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Coğrafi Tescilli Yöresel Ev Yemekleri Yarışması Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR A.Ş organizesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenlikleri kapsamında MABESEM Fuaye Alanında coğrafi işaretli Malatya Yöresel Ev Yemekleri yarışması düzenlendi.

Tiyatroya Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi’nin (MABESEM) katkılarıyla Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi tarafından sahneye konan; “Her Hırsız Haydut Değildir” adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

MABESEM’den Tek Perdelik Oyun

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın kültürel ve sosyal alanda her geçen gün daha ileri gidebilmesi için çalışmalar yapıyor.

Liselilerden Tiyatro

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri’nin (MABESEM) desteğiyle liseliler tiyatro oyunu hazırlayıp sahnelediler.

MABESEM’den Afrin Harekâtına Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM), El Sanatları Sergisi ile Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtına destek verdi.

Mabesem’den Thm Konseri Gönüller Mest Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından “Nasıl Yar Diyeyim”  adlı bir konser programı düzenlendi.

Mabesem Gönüllere Dokunuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM)’nin faaliyetleri Malatya sınırlarını aşarak, Türkiye’nin başkenti Ankara’ya misafir oldu.

Mabesem Sanatçısı İstanbul Bienalinde

İyilik İçin Sanat Derneği Tarafından Düzenlenen "Anadolu'dan İzlenimler" Projesi Kapsamında İstanbul Bienali Ve Contemporary İstanbul Programı Düzenlendi.

Mabesem’den Konser

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) tarafından konser programı düzenlenecek.

Mabesem Kursları Sayesinde Hayallerine Ulaştılar

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin örnek sosyal belediyecilik hizmetlerinden birisi olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM), yetenekleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

Mabesem'den Askeri Okula Uzanan Yolculuk

Sosyal belediyecilik faaliyetlerinde bölgesinde örnek teşkil eden Malatya Büyükşehir Belediyesi eğitim ve hobi amaçlı açtığı kurslarla önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Mabesem Ramazan Gecelerine Renk Kattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) Saz ve Söz Sanatçıları, Malatya’da Ramazan Geceleri’nde sahne aldı.

El Emeği Göz Nuru El Sanatları Görücüye Çıktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) El Sanatları Atölyesi Performans Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi Anılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Şehit İbrahim Tanrıverdi Anısına bir program düzenlenecek.

MABESEM’den El Sanatları Sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki MABESEM kursları kapsamında El Sanatları Sergisi açılacak.

Çocuklar, Skeç Treni İle Eğlenecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından 2017 Yılı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Skeç Treni” etkinliği düzenlenecek.