Kurban Haberleri

Kurban Haberleri

Fendoğlu, Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tebligat gönderilerek 15 gün içinde işyerlerini boşaltmaları istenen Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirerek, alternatif çarşı gösterilmesini ve kurban Bayramı sonuna kadar müsaade edilmesini istedi.

Kurban Bayram Tatili 9 Gün

Ağbaba, Darende’de Kayısı Ağaçları Buzlanma Kurbanı

Darende Yeniköy’de kırağıdan dolayı buzlanan ağaç dallarının kırılması nedeniyle ciddi zarar meydana geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, üreticilerin hasarlarının tespit edilerek, destek verilmesini istedi.

Operasyondan Dönen Özel Harekât Polisleri İçin Kurban Kesildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Van ve Suriye’deki terörle mücadele operasyonlarına katılmak üzere görevlendirilen ve görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak İlimize dönen Özel Harekât Polisleri için kurban kesim töreni düzenlendi.

Malatya Büyükşehir İtfaiyesi Bayram Tatilinde 349 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde toplam 349 vakaya müdahale edildi.

Belediye Başkanı Hakan Bay'dan Kurban Bayramı Mesajı

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay , Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eder,bayramın kardeşlik iklimini güçlendirerek tüm insanlığa barış,huzur ve esenlikler getirmesini dilerim.

Başkan Murat Koca’dan Kurban Bayramı mesajı

Kale Belediye Başkanı Murat Koca, ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Ali Kazgan ; Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ; Kıymetli Hemşerilerim Hatırlamanın, Paylaşmanın, Yardımlaşmanın, Verdiği Mutluluk İle Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Nice Sağlıklı Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Dilerim.

Mustafa Canbay, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Kurban Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Kurban Bayramına Ulaşmanın Emsalsiz Huzur Ve Sevincini Yaşıyoruz

Yeşilyurt Gedik Namazgâh’ta Kılınan Bayram Namazına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

Vali Şahin’den Bayram Ziyaretleri

Vali Hulusi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktaları, Polis Merkezi Amirliği, Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile çocuk evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde bulundu.

Kurban Bayramı Arifesinde Şehitlerimiz ve Şehit Aileleri Unutulmadı

Vali Hulusi Şahin Kurban Bayramı dolayısıyla ilk ziyaretini şehitliğe ve şehit ailelerine gerçekleştirdi.

Battalgazi’de Kurban Bayramı Namazı Eda Edildi

Kurban Bayramı namazını her yıl olduğu gibi bu yıl da Battalgazi’deki Namazgâh’ta kılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Valisi Hulusi Şahin’inde katıldığı namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Gürkan, Şehitliği Ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Yakınca Merkez Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan İsa Özkan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan , Darende’li ve Malatya'lı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.

Başkan Mehmet Kızıldaş , Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş , Bayramlar; mutluluktur, huzurdur, sevinçtir. İnsanları bir araya toplayan, yaraları saran, dargınlıkları, kırgınlıkları sona erdiren en özel günlerdir. Sevdiklerinizle bir arada olacağınız bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Başkan Şengönül: Tüm Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramını Tebrik Ediyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yayımladığı bir basın açıklaması ile tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

MHP İl Başkanı Samanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.